Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γενναίες λύσεις από γενναίους ανθρώπους

Γενναίες λύσεις από γενναίους ανθρώπους
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Με εκλογές ή χωρίς, η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού είναι μια αναγκαιότητα επιτακτική, την οποία όσο και αν την ξορκίζει ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του, ξέρουν ότι το σφύριγμα της λήξης είναι κοντά. Ο Αντώνης Σαμαράς με τον τρόπο που εξελέγη τόσο στην ηγεσία του κόμματός του όσο και στην ηγεσία της χώρας, θα μπορούσε να γίνει εθνικός ηγέτης. Δεν έγινε. Και όχι μόνον αυτό. Ακολούθησε μια πορεία συντριβής και χάους, που απομάκρυνε κάθε επιχρωμάτισμα αξιοπιστίας από την ελληνική πολιτική σκηνή.
Η αλλαγή προσώπων και η αλλαγή νοοτροπίας είναι αδήριτη επιταγή. Και αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο μέσα από την έκφραση της θέλησης του Λαού. Χωρίς παγίδες, δημοσκοπήσεις-μαϊμού και τεχνάσματα. Απίθανο, με τις παρούσες διαπλεκόμενες κυβερνήσεις. Όμως ο λαός έχει αντιληφθεί το διακύβευμα και παίρνει τις αποστάσεις του. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή πλην των εκλογών, νοθεύει το νόημα της Δημοκρατίας και θέτει σε πραγματικό κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ακόμα έναν χρόνο αβεβαιότητας, ο λαός δεν αντέχει άλλον έναν χρόνο θυμού και αδιεξόδων, με την ελπίδα ότι ο Πρωθυπουργός θα καταφέρει να γυρίσει μια σημαδεμένη παρτίδα. Αν οι πολιτικές ίντριγκες είναι παιχνίδι, οι τύχες της Ελλάδας δεν είναι.
Η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί να διαπραγματευθεί σκληρά, και, για να είμαστε ειλικρινείς, να βρεθεί απέναντι στους τοκογλύφους. Απαιτείται επομένως ριζική αλλαγή. Απαιτείται απομάκρυνση αυτών που οδήγησαν τη χώρα στο τέλμα και επιμένουν να την κρατούν εκεί και ενεργοποίηση δυνάμεων που και θέλουν και μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα απέναντι στους «δανειστές» των κυβερνήσεων της διαπλοκής.
Απαιτούνται γενναίες λύσεις από γενναίους ανθρώπους. Και τέτοιοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους, όμως ένα πολιτικό κόμμα έχει το θάρρος να σταθεί απέναντι στο σύστημα της σήψης και της συναλλαγής. Η Χρυσή Αυγή. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, πρώτη και μόνη, απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να γίνει ο καταλύτης, θέλει και μπορεί να ενώσει τους Έλληνες κάτω από μια σημαία, αυτή της Ελλάδος.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από επανεκκίνηση. Αλλά όχι μόνον αυτή. Και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στα στείρα και αναποτελεσματικά κελεύσματα από τις δυο μεριές του Ατλαντικού.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνεται επιτακτική η ανάγκη οι άνδρες και οι γυναίκες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Λαό και την Πατρίδα -γιατί τι άλλο είναι η Πολιτική από υπηρεσία στον Λαό και την Πατρίδα;- να στρέψουν τη ματιά τους στα ουσιώδη. Η απελευθέρωση της Ελλάδας από το καθεστώς της καταπάτησης του Συντάγματος, της αισχρής χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, των υποκλοπών και της τρομοκρατίας, θα φέρει και την απελευθέρωση των υγιών δυνάμεων του πολιτικού κόσμου.
Η ασφάλεια της Ελλάδας και η ευτυχία του λαού της, προέχουν, κι αυτά προ8ποθέτουν την άνοδο του ηθικού των Ελλήνων και την εδραίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Προϋποθέτουν την αγάπη για την Πατρίδα. Προέχει οι Έλληνες να ξαναβρούν την υπερηφάνεια του να είσαι Έλληνας και την χαρά του να ζεις σε αυτή τη χώρα. Αναγκαίο να αφήσει πίσω ο λαός τους διαχωρισμούς, τα ταξικά μίση, τη ζήλεια και τον φθόνο.
Μετά από δεκαετίες καθυπόταξης της ελληνικής ψυχής στην δικτατορία του «ανήκουμε στη Δύση», και του «πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι», ήρθε η ώρα να ξαναβρούμε το βασικό και ουσιώδες, το πώς να είμαστε Έλληνες. Είμαστε ένα μεγάλο Έθνος. Μας αξίζει αλλά και έχουμε υποχρέωση απέναντι στην Ιστορία, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Λογαριασμό έχουμε να δώσουμε μόνον απέναντι στο Έθνος μας. Λογαριασμό στο Έθνος θα δώσουν και όσοι το έβλαψαν.
Εφιάλτες και ανθέλληνες θα υπάρχουν πάντοτε, με διάφορες μορφές και αφορμές. Όμως την απάντηση θα την έχουμε πάντοτε εμείς οι Έλληνες. Εμείς, και ο Θεός της Ελλάδας. Απάντηση στο κλίμα της παρακμής, λύσεις στο Ηράκλειο έργο της αναγέννησης του Έθνους μπορούμε και θα δώσουμε οι Έλληνες ενωμένοι, με αιχμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής  Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: