Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Σαμαράς και Δήμας άνοιξαν την κερκόπορτα για χρηματοδότηση του ψευδοκράτους & εταιρείας εργολάβου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων...

αποφαση26φεβ2006
Π Ρ Ε Π Ε Ι  Ν Α  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω  Κ Α Ι  Ν Α  Μ Η Ν  Ξ Ε Χ Ν Ω…
27 Φεβρουαρίου 2006
- ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΝΕΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» σε βάρος όλων μας Κυπρίων και Ελλήνων.
Ο Δήμας ως επίτροπος, ο Σαμαράς και λοιποί ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ..
ΒΟΗΘΟΥΝ τον Αττίλα-τους Τούρκους Εισβολείς, το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο.. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ…προφανώς με την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω Κ Α Ι Ν Α Μ Η Ν Ξ Ε Χ Ν Ω
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ υπερψήφισε την ΝΕΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» (όπως έκανε και με τα προδοτικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ σε βάρος όλων των Ελλήνων) ως διατελέσας ευρωβουλευτής της Ελλάδας, ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και λοιποί «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» Ευρωβουλευτές, υπερψηφίσαν το πρόγραμμα χρηματοδότησης για έργα στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ του Αττίλα…
Η Ε.Ε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και μία Ιταλική εταιρεία, κατασκεύασαν ένα ΦωτοβολταϊκόΣταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ για να τους καλυτερέψουν το βοιωτικό επίπεδο και να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.
Στην συνέχεια το Έργο ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ από τους τούρκους και Ιταλούς κατασκευαστές-εργολάβους, φερόμενους ως ιδιοκτήτες της ΕΕ χρηματοδότησης του έργου, στην παράνομη εταιρεία ιδιοκτήτρια των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και του δικτύου μεταφοράς της στην ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Δείτε την απόφαση με την οποία συμφώνησαν τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και οι λοιποί πατριώτες ευρωβουλευτές..
αποφαση26φεβ2006
ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΚ) αριθ. 389/2004 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ
της 27ης Φεβρουαρίου 2006
για τη σύσταση μέσου χρηματοδοτικής στήριξης για την προαγωγή της οικονομικής ανάπτυξης της τουρκοκυπριακής κοινότητας και για τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2667/2000 σχετικά με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ανασυγκρότησης….
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ο σημερινός προτεινόμενος για ΠτΔ από τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, ως Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης την στιγμή της απόφασης τόσο για το πρόγραμμα όσο και την απόφαση χρηματοδότησης του ΑΤΤΙΛΑ-Τούρκων Εισβολέων (2004 – 2010) ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ…
ΣΥΜΒΑΣΗ1
Διαβάστε την συνέχεια στο hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: