Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Επιστολή ενός Εθνικιστή προς Οriginal 21...



Σοκαρισμένη για άλλη μια φορά η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο "Χαιρετισμός" του παίκτη της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη με προτεταμένο το δεξί του χέρι μετά την επίτευξη γκολ στον αγώνα της ομάδος του χθες στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως όλο το σύστημα των ανθελλήνων έπεσε πάνω στο παίκτη με σκοπό να τον δικάσει και να τον παραδώσει βορά στα χεριά των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Βρήκαν χρυσή ευκαιρία όλοι αυτοί να στραφούν και να δοκιμάσουν να στρέψουν την κοινή γνώμη ακόμα μια φορά εναντία σε κάθε τι που πρεσβεύει την πατρίδα και το Έθνος. Στην προκείμενη περίπτωση λοιπόν έβαλαν για άλλη μια φορά το κόμμα της Χρυσής Αυγής παρότι ο ίδιος ο παίκτης και οι συμπαίκτες του δήλωσαν ότι έχει παντελή άγνοια για την πολιτική. Φυσικά δεν έμεινε απέξω και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ η "ORIGINAL" που εξέδωσε μια ανακοίνωση - παραλήρημα μίσους και ιστορικής άγνοιας. Σε κάποια σημεία της αναφέρει τα εξής : "Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας… της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών!" "Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο , είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !" . Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν φαίνονται και είναι άξιοι συνεχιστές των προδοτών διεθνιστών που σαμποτάριζαν τον Ελληνικό στρατό στην Μικρασιατική εκστρατεία δηλώνοντας έτοιμοι τότε να πολεμήσουν στο πλευρό του Νουρεντίν πασά και βγάζοντας ανάλογες ανακοινώσεις ανθελληνισμού:

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε». Αυτά έλεγαν τότε οι δοσίλογοι πρόγονοί σας.

Κύριοι της "Οriginal" δεν είστε μόνο ανθέλληνες αλλά είστε και ανιστόρητοι, από την Μικρά Ασία ήρθαν Έλληνες προσφυγές διωγμένοι από του Τούρκους και όχι αλλόφυλοι και ήταν αυτοί που εδώ δημιούργησαν την ομάδα σας που φέρει στο στήθος τον δικέφαλο αετό, το σύμβολο της τελευταίας Ελληνικής αυτοκρατορίας και μας θυμίζει που είναι τα πραγματικά σύνορα μας. Όμως εκτός από μισέλληνες είναι και αμόρφωτοι Ο πολεμικός χαιρετισμός με το τεντωμένο δεξί χέρι δήλωνε ότι οι νεοσύλλεκτοι πολεμιστές ήταν πλέον έτοιμοι να φέρουν τα όπλα για την υπεράσπιση της Πατρίδας τους... Υιοθετήθηκε μέσα στους αιώνες από πολλούς λαούς με πολεμικό ύφος.. απευθύνεται από πολεμιστές σε πολεμιστές και τον σφετερίστηκαν οι ναζί, που οι Έλληνες πατριώτες πολέμησαν με λύσσα και δε περίμεναν εντολή από την μαμά Ρωσία για να το κάνουν, ο νενέκος ήταν ένας δοσίλογος όπως εσείς που προσκύνησε για το χρήμα που του προσέφερε ο Ιμπραήμ και πολέμησε τους Έλληνες στο πλευρό του. Μόνο ο Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με την εντολή του "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" έβαλε τέλος στην μάστιγα του προσκυνήματος και ήταν ο ίδιος που έδωσε την εντολή εκτέλεσης του Δημήτριου Νενεκου το 1828. Καλό θα είναι λοιπόν, ομάδες με συμβολικό περιεχόμενο να αποβάλουν και να συντρίψουν αυτού του είδους τα άτομα που αμαυρώνουν και σπιλώνουν το νόημα της ομάδος και να ανοίξουν την αγκαλιά τους στους υγιείς Πατριώτες και Εθνικιστές. Άλλωστε το αίσθημα της Πατρίδος και της Εθνικής Τιμής είναι ραμμένο πάνω στην φανέλα της ομάδος και αυτό οφείλει να πρεσβεύει πάντα.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια: