Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ!


KAMMENOS54
Μεγαλεία στη Ρωσία, για τον… αριστεροδεξιοκεντρώο πρόεδρο Πάνο! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αυτοπροσώπως, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του συνονθυλεύματός του στο Περιστέρι:
«Την άλλη εβδομάδα, 19 του μηνός οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε στη Μόσχα όπου κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μεγάλη συμφωνία για την ορθοδοξία, δίνοντας νέα προοπτική στην πατρίδα».
Προφανώς, ο πρόεδρος Πάνος θα κάνει ειδική συμφωνία για τους… υδατάνθρακες. Μόνο που είναι λιγάκι… ανακόλουθος. Να, προ μηνών είχε προτείνει (στα σοβαρά!) να υιοθετήσει η χώρα μας ως επίσημο νόμισμά της το… αμερικάνικο δολάριο. Πάνο, βλέπω να… παρεξηγούνται οι Ρώσοι και να χαλάει η… συμφωνία που ετοιμάζεις. Οπότε, έχεις δέκα μέρες καιρό να… διορθώσεις το λάθος σου και να προτείνεις για νέο επίσημο νόμισμα της χώρας το… ρούβλι. Άντε παλικάρι μου…

(ΥΓ) 1: Το κόμμα του Πούτιν το ξέρει άραγε ότι θα υπογράψει… συμφωνία με τον Καμμένο;
(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος Πάνος ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα πάει στις Σκουριές Χαλκιδικής, εκεί που όπως είπε «οι πραιτοριανοί του Δένδια έριξαν χημικά σε σχολείο κι έστειλαν το νήπιο των δέκα μηνών στο νοσοκομείο». Ας βρεθεί εν τέλει κάποιος… Ανεξάρτητος Έλληνας να ενημερώσει τον… αμπλαούμπλα πρόεδρο Πάνο ότι τα νήπια των δέκα μηνών δεν πάνε σχολείο.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: