Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ. ΠΕΝΘΕΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ


tsaves
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες πέθανε μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μια 14ετή θητεία ως επικεφαλής της χώρας, μεταδίδει το Reuters.
Η ανακοίνωση έγινε από τον αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro σε τηλεοπτικό διάγγελμα. Ο 58χρονος ηγέτης προχώρησε σε τέσσερις επεμβάσεις στην Κούβα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του.

Η ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ'' ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΑΒΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΗΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ .ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ ,ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: