Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΕΝΩΝΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ


ANTIMOSQUE
Εκτενές ρεπορτάζ για το ζήτημα της κατασκευής του τζαμιού στην Αθήνα (το οποίο ξεκινάει με προσωπική εντολή του… Ιμάμ-Αντών) έκανε η αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα «Hurriyet Daily News».
Στην εφημερίδα έκανε δηλώσεις ο… καγκελάριος Αβραμόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε… βιαστικός, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έχει… αργήσει πολύ να φτιάξει το τζαμί: «Η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει νόμιμο μέρος προσευχής για τους μουσουλμάνους κατοίκους της. Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει τις αποφάσεις της για το τέμενος στην Αθήνα και προχωρούμε. Δεν έπρεπε να είχαμε καθυστερήσει τόσο πολύ». Ανάλογες δηλώσεις έκανε και η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ζήτημα αυτό εκκρεμούσε τόσο επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ όσο και επί Νέας Δημοκρατίας οι οποίες δεν ασχολήθηκαν με αυτό στο παρελθόν με αποτέλεσμα η αμέλειά τους αυτή να ωθήσει τους μουσουλμάνους σε ανεξέλεγκτους τόπους προσευχής».
Να, λοιπόν, και κάτι που ενώνει αμφότερες τις πλευρές του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, εκτός βεβαίως από την πολεμική τους κατά της Χρυσής Αυγής: το τζαμί!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: