Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...!!!!


ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ... ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...!!!

Ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας κ. Μιχαλάκης Μουσουλίδης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Λονδίνο και όχι μόνον, με ανοικτή επιστολή του προς τον διευθυντή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου κ. Γιάννη Καρεκλά, ημερ. 20 Μαρτίου 2013, δηλώνει ότι αφού παρακολούθησε δορυφορικά από το ΡΙΚ τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, τον οποίο θεωρεί μεγάλο πατριώτη και πολύ σοφό, να προσφέρει την περιουσία, γη και ακίνητα της Εκκλησίας, στην κυπριακή κυβέρνηση για να τα βάλει υποθήκη για εξασφάλιση δανείων που χρειάζεται, με αντάλλαγμα μετοχές στα αποθέματα αερίου και πετρελαίου αν και όταν αυτά είναι έτοιμα, κάνει και ο ίδιος την ίδια προσφορά με τους ίδιους όρους.

Προσφέρει, γράφει, και τη δική του γη και ακίνητα στην Κύπρο και την Αγγλία, τα οποία έχουν αξία πολλών εκατομμυρίων ευρώ και στερλινών. Και όλα είναι ξοφλημένα.

Πέραν τούτων, γράφει, όταν άκουσε ότι η Τράπεζα Λαική αντιμετωπίζει δυσκολίες απέσυρε μεγάλο ποσό καταθέσεών του που είχε στη Τράπεζα Μπάρκλεις και τα κατέθεσε στη Λαική. Καλεί με την επιστολή του όλους τους συμπατριώτες μας στη Κύπρο και απανταχού στο κόσμο, να κάνουν το ίδιο για την πατρίδας μας, η οποία μας έχει ανάγκη αυτή την ώρα. Η κυπριακή κυβέρνηση προσθέτει, δεν χρειάζεται δώρα ή ελεημοσύνη, αλλά βοήθεια για δάνεια. Αυτό πρέπει να ακουστεί τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η αγαπημένη μας Κύπρος δια μέσου της ιστορίας της πέρασε πολλές δυσκολίες όμως επιβίωσε και θα το κάνει ξανά και θα προοδεύσει ξανά έστω και αν κάποιοι για τα δικά τους συμφέροντα δεν το θέλουν αυτό.

Η επιστολή στάλθηκε στον κ. Καρεκλά καθώς και στον υφυπουργό Προεδρίας στο Προεδρικό Μέγαρο μέσω του εν Λονδίνω εκπροσώπου του ΡΙΚ κ. Δώρου Παρτασίδη το απόγευμα της Τετάρτης 20.3.2013 ώρα 17.34 ώρα Λονδίνου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Φανούλα Αργυρού (koukouvagia.com)

Λονδίνο – 21.3.2013
 http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: