Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

«Ντοκιμαντέρ» στα σχολεία εναντίον της Χρυσής Αυγής


«Ντοκιμαντέρ» στα σχολεία εναντίον της Χρυσής Αυγής
Είδαμε όλοι την πολεμική που εξαπέλυσε το σύστημα της κλεπτοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την «Διάπλαση των Παίδων». Τόνοι μελανιού σπαταλήθηκαν από πραίτορες του συστήματος, προκειμένου να συκοφαντηθεί για άλλη μία φορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εν τέλει το μόνο που καταφέρανε είναι – όπως πάντα – μια «τρύπα στο νερό», αφού το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω. Καταφέρανε, όμως, για άλλη μία φορά να δείξουν ότι είναι υποκριτές και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών, ήτοι η διατήρηση του καθεστώτος της ρεμούλας και της μίζας που τους εξέθρεψε επί δεκαετίες.
Οι μαρξιστές μίλησαν για «δηλητήριο» υπονοώντας προφανώς ότι η αρχαία Ελληνική Ιστορία είναι «δηλητήριο», ενώ ο προλεταριακός διεθνισμός που διδάσκουν αυτοί είναι προφανώς κάτι το «καλό». Οι δε φιλελεύθεροι είπαν ότι «δεν θα πρέπει να πολιτικοποιούνται τα παιδιά», ασχέτως που η Χρυσή Αυγή ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο. Πέραν των καταγγελτικών εξαγγελιών υπήρξαν και οι προτροπές προς τους εισαγγελείς να ερευνήσουν την υπόθεση, στα πλαίσια μάλλον του «Έλα Ελένη…».
Κανείς τους, όμως, δεν βγαίνει τώρα να «σχίσει τα ιμάτια» του που ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου γύρισε ολόκληρο «ντοκιμαντέρ» - συρραφή μπουρδολογιών στην πραγματικότητα – μέσα σε σχολείο, μιλώντας ευθέως εναντίον πολιτικού κόμματος που εκφράζει μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού. Εκεί δεν πειράζει η πολιτική προπαγάνδα; Η πολιτική προπαγάνδα είναι θεμιτή μόνο όταν εξυπηρετεί το καθεστώς του μνημονίου; Προφανώς έτσι είναι αφού η εν λόγω συρραφή μπουρδολογιών όχι μόνο γυρίστηκε σε σχολείο, αλλά θα προβληθεί και επίσημα, χωρίς να έχει προκληθεί ακόμα η επέμβαση του εισαγγελέα, για τον οποίο μίλαγαν οι φιλελεύθεροι.
Στον πόλεμο, ως γνωστόν, επιτρέπονται τα πάντα και οι εν λόγω άνθρωποι έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής, επειδή απειλείται το καθεστώς της ρεμούλας τους. Οπότε ας ξεπεράσουμε την υποκρισία τους και ας πάμε στο «ζουμί» της υποθέσεως. Το «ντοκιμαντέρ» που γύρισε ο Κούλογλου μίλαγε για τις σφαγές του Διστόμου και των Καλαβρύτων, συνδέοντας το με την Χρυσή Αυγή, λες και η Χρυσή Αυγή έπραξε ή ύμνησε ποτέ τις εν λόγω σφαγές. Φυσικά ούτε το ένα έγινε ποτέ, ούτε το άλλο. Όμως η αλήθεια ποτέ δεν είχε σημασία για τους δημοσιογραφίσκους του καθεστώτος, αρκεί να εξυπηρετούνται τα πολιτικά συμφέροντα των αφεντικών τους.
Είναι πραγματικά εξοργιστικό το να προσπαθούν να φορτώσουν στην Χρυσή Αυγή εγκλήματα τα οποία έγιναν πολύ πριν οποιοσδήποτε Αγωνιστής της Χρυσής Αυγής γεννηθεί, όμως είναι ακόμα πιο εξοργιστικό πως τα «μαθήματα δημοκρατίας» τα παραδίδουν τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Πολ Ποτ. Το ξέρουμε ότι έχετε Τσίπρα, ώρα να αποκτήσετε και λίγη τσίπα και να πάψετε να παραδίδετε «μαθήματα δημοκρατίας», γιατί έχετε αρχίσει να θυμίζετε τον «εκδημοκρατισμό» των αμερικανών φίλων του Τσίπρα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: