Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η. Παναγιώταρος: Χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες μένουν χωρίς ρεύμα - ΒΙΝΤΕΟ


Κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Τρίτης 12 Μαρτίου με θέμα "Προμήθειες στα Ορυχεία και στους Λιγνιτικούς Σταθμούς", ο Βουλευτής Β’ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και μέλος της Επιτροπής Ηλίας Παναγιώταρος έθιξε με πρωτοβουλία του το μέγα πρόβλημα της διακοπής ηλεκτροδοτήσεως στα νοικοκυριά της χώρας. Ο Συναγωνιστής ζήτησε να θεσμοθετηθεί ένας μηχανισμός προκειμένου η ΔΕΗ να μην προχωρά σε διακοπή της ηλεκτροδότησης δεδομένης της ανέχειας, που έχουν περιέλθει οι Ελληνικές οικογένειες στις οποίες πλέον δεν εργάζεται όλο και συχνότερα κανένα μέλος.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του συναγωνιστή, υποσχέθηκε τη δημιουργία τοπικών επιτροπών ανά τη χώρα, οι οποίες θα προχωρούν σε καταγραφή των περιπτώσεων εκείνων, που υπάρχει αντικειμενική αδυναμία πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεσμεύτηκε μάλιστα μετά την επισήμανση του βουλευτή, ότι απαιτούνται άμεσες λύσεις και ότι η ΔΕΗ θα προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση των τοπικών επιτροπών ανά περιφέρεια της χώρας προκειμένου να επανέλθει η ηλεκτροδότηση, όπου υπάρχει καταφανής αδυναμία πληρωμής του ρεύματος.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων καταναλωτών κατεγράφη από το σύνολο του Τύπου με μόνη παράλειψη κάθε αναφορά στο ότι η δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου έλαβε χώρα κατόπιν ερωτήσεως του Βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: