Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μουσουλμάνοι μαστιγώνονται στο κέντρο του Πειραιά!!! Απόντες τα αδέλφια τους οι αριστεροί αναρχικοί και ο Λαζόπουλος... Μάλλον δεν άντεχαν το θέαμα!! Βίντεο!!



Κανείς δεν περίμενε πριν μια δεκαετία ότι θα βλεπαμε βάρβαρα αλλότρια έθιμα να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας και αυτά θα χαρακτηρίζονται ως "σεβασμος στις παραδόσεις του άλλου, αρκεί να μην σεβόμαστε τις δικές σας, γιατί έτσι γουστάρουμε".

Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!) την Ασούρα:

Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης όπως ο Πειραιάς!

Ποιος τους έδωσε την άδεια να κάνουν κάτι τέτοιο;

Αφιερώνουμε αυτό το βίντεο στους υπέρμαχους του "πολυπολιτισμού", που - όλως τυχαίως - υβρίζουν αισχρά και την Ορθοδοξία! Πρόφανώς ο επιλεκτικός καθυβρισμός είναι "προοδευτική" αντίληψη.

Περίεργο που όλοι οι "προοδευτικοί" και "ελευθεριακοί" δεν παρευρέθησαν για να πουν στους Μουσουλμάνους πως αυτό που κάνουν δεν είναι...σωστό, και είναι οπισθοδρομικό και κάνει κακό στους ταξικούς...αγώνες

"Σατυρική λιτανεία", όπως κάνατε στα Εξάρχεια υβρίζοντας τον Γέροντα Παϊσιο, τολμάτε να κάνετε ενώπιόν τους; Ή μήπως υπάρχει ο φόβος της μάχαιρας;



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: