Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επτά πολιτείες ζητούν αποχώρηση από τις ΗΠΑ!!



Επτά πολιτείες των ΗΠΑ μία εβδομάδα μετά τις προεδρικές εκλογές κατέθεσαν αναφορά για την αποχώρησή τους από τη σύνθεση της χώρας.

Πάνω από 25.000 υπογραφές, που απαιτούνται για την εξέταση του εγγράφου, έχουν παρουσιάσει αυτές οι πολιτείες, που περιλαμβάνονται στην λεγόμενη «κόκκινη ζώνη», δηλαδή, που ψηφίζουν υπέρ των υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Γίνεται λόγος για το Τέξας, τη Λουιζιάνα, τη Βόρεια Καρολίνα, την Αλαμπάμα, τη Γεωργία, το Τενεσί και τη Φλόριντα.

Η αναφορά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και εκφράζει την κοινή γνώμη, στην οποία χρειάζεται να δωθεί επίσημη απάντηση των Αρχών.Το διάβημα αυτό στάθηκε ιδιόμορφη αντίδραση στην πολιτική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ και τη διάσπαση σχετικά με τις κατευθύνσεις ανάπτυξης της χώρας.

H "κόλα" σε ένα ανομοιογενές "τεχνητό" εν πολλοίς έθνος όπως οι ΗΠΑ είναι το χρήμα, το οποίο έχει εκλείψει αφήνοντας ετερόκλητες ομάδες να ανακαλύπτουν ότι δεν ταιριάζουν τα άμεσα συμφέροντά τους με αυτά του Ομοσπονδιακού Κράτους της Ουάσινγκτον. Φυσικά αυτό παρατηρείται πλέον σε όλα τα "παρα φύσειν" έθνη όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ισπανία, και αλλού.

Επιδίωξη της Νέας Τάξης είναι ο κατακερματισμός των κρατών σε μικρά προτεκτοράτα, ευκόλως ελέγξιμα από μια γενική Παγκόσμια Αρχή τύπου ΟΗΕ. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα, και μάλλιστα γρήγορα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: