Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πανικός Παπακώστα για βουλευτικές αποζημιώσεις και επιχορηγήσεις!! Βίντεο!!



Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος αποκάλυψε στην επιτροπή για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία την αντιδημοκρατική αλλά και φασιστική στάση της μνημονιακής κυβέρνησης απέναντι στην νόμιμη δράση της Χρυσής Αυγής.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά αφαιρέθηκε ο λόγος από τον Συναγωνιστή με το πρόσχημα ότι μιλούσε εκτός θέματος. Επιπροσθέτως, παρά τις συνεχόμενες διακοπές της κας Παπακώστα, έθεσε το θέμα της προσβασιμότητας των αναπήρων, που ακόμα και μέσα στον «ναό της δημοκρατίας» δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, ώστε να μπορούν να κινηθούν αξιοπρεπώς. Τέλος, τόνισε ότι ο κανονισμός σύμφωνα με την κα Παπακώστα εφαρμόζεται μόνο όποτε ο λόγος του βουλευτή είναι «ανώδυνος» αλλά και υποταγμένος στην τραγική συγκυβέρνηση, ενώ οι αλήθειες που πονάνε δεν ακούγονται ποτέ.

Αυτή είναι η ελευθερία του λόγου που προσφέρουν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υποκρισία τους προς τον Ελληνικό λαό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Συναγωνιστής προέτρεψε την επιτροπή, αντί να συζητάει θεωρητικά τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, να προβεί σε πράξεις, δίνοντας τα 150 ευρώ που λαμβάνει έκαστος από την συγκεκριμένη επιτροπή για περαιτέρω κονδύλια προς ανακούφιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.



xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: