Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έχουν ρημάξει τον τόπο οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»


Έχουν ρημάξει τον τόπο οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»
Δεκάδες διαμερίσματα είχαν διαρρήξει τέσσερις Γεωργιανοί, που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Νίκαια.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι ενός από των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα ασημικά σκεύη.
Όπως αποκαλύφθηκε, οι Γεωργιανοί κλέφτες πουλούσαν τα κλοπιμαία, σε έναν 24χρονο «κακόμοιρο κ.τ.λ.» από το Αφγανιστάν, ο οποίος δούλευε σε καταστήματος εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή της Ομόνοιας.
Μετά από έρευνα στο κατάστημα και στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από τα κλοπιμαία όπως βιντεοκάμερες, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ.
Να τους χαίρονται ο Τσίπρας και η Παπαρήγα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι ΜΚΟ, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: