Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Δένδιας ο παραμυθάς... Δεν απέσυραν τους αστυνομικούς από τους βουλευτές των κατεστημένων κομμάτων!!



Διαβάζοντας ένα ρεπορτάζ στο καθεστωτικό «Βήμα», ανακαλύψαμε το εξής: «Αφορμή για όλα αυτά είναι η απόφαση Δένδια να αποσύρει τους αστυνομικούς συνοδούς ασφαλείας από του βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, κάτι ωστόσο που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα».

Απ’ ότι γνωρίζουμε καλά, βάσει του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος που έχει ημερομηνία 28/08/2012, οι αστυνομικοί βουλευτών, ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και λοιπών πολιτικών προσώπων (για ηθοποιούς, επιχειρηματίες κ.α. προκλητικές περιπτώσεις δε γίνεται λόγος στο Π.Δ.!), έπρεπε να αποσυρθούν υποχρεωτικά εντός 20ημέρου, δηλαδή μέχρι την 17/09/2012 κι όσοι από τα παραπάνω πολιτικά πρόσωπα είχαν αντίρρηση και θεωρούσαν ότι αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών να υποβάλλουν αίτημα στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, να συνεδριάσει μια επιτροπή εξέτασης των αιτημάτων και να αποφανθεί τελικά αν δικαιούνται ή όχι αστυνομική φύλαξη.

Παραπάνω διαβάζουμε πως αυτό «δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα». Δηλαδή, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, που μια βδομάδα πριν εκπνεύσει η προθεσμία απόσυρε υποχρεωτικά τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μόνον απ’ αυτούς, δεν εφαρμόζει τώρα το Προεδρικό Διάταγμα! Γιατί άραγε; Βάσει ποιού νόμου καταστρατηγείται το Π.Δ.; Αυτό είναι το παράδειγμα εφαρμογής του νόμου που δίνει το ίδιο το «κράτος» στους πολίτες του;

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: