Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΔΕΝΔΙΑ...


Ο Δένδιας ως ένας σύγχρονος παράφρονας δικτάτορας Στάλιν, νομίζει πως μπορεί να μας στείλει στα Γκουλάνγκ της Σιβηρίας επειδή γουστάρουμε να έχουμε και να εκφράζουμε ελεύθερα την πολιτική μας γνώμη και άποψη μέσα σε ένα, έστω τύποις, δημοκρατικό πολίτευμα και να στηρίζουμε και να ψηφίζουμε τη Χρυσή Αυγή και όχι τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου...

Μάλλον το άτομο είναι σε τέτοιο σημείο σχιζοφρενής, που δεν έμαθε ακόμα πως η παραφροσύνη και σχιζοφρένεια του, ανεβάζει καθημερινά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε τέτοιο σημείο που μάλλον θα έπρεπε να το βουλώσει καλύτερα παρά να το παίζει καμπόσος νεομπολσεβίκος ράμπο....

Ο Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

''Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.''!!!!

«Η αστυνομία δεν πρόκειται να μείνει απαθής μπροστά σε αδικήματα όπως είναι η αντιποίηση αρχής ή η άσκηση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, ακόμη κι όταν αυτή προέρχεται από μέλος του Κοινοβουλίου» φέρεται να είπε στους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας, θέλοντας να τονίσει την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα έδωσε την αντισυνταγματική εντολή στην αστυνομία, να συλλαμβάνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκλειστικά, ακόμα και εάν έχουν ασυλία σύμφωνα με το Σύνταγμα!!!!!!!!! Τους Τσοχατζόπουλους όπως ξέρετε, τους έπιασαν όλους, γιαυτό μιλάει τώρα το σούργελο....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέτρα αυτά είναι:

-Η εμπλοκή της Κρατικής Ασφάλειας, οι άνδρες της οποίας αναλαμβάνουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις μελών του ακροδεξιού χώρου γενικότερα. Ο Δένδιας νομίζει πως είναι αρχηγός της KGB προφανώς....

-Η αποστολή οδηγιών σε όλα τα αστυνομικά τμήματα για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος, εντάσσεται και η σύσταση να μην εξαιρούνται ακόμη και βουλευτές όταν αυτοί παραβιάζουν το νόμο. Την τελική απόφαση βέβαια θα τη λαμβάνουν οι εισαγγελικές αρχές, αλλά υπάρχει -σύμφωνα με πληροφορίες- η ερμηνεία ότι ακόμη και κακούργημα να μη διαπράττεται, το αστυνομικό όργανο έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη σύλληψη και την παραπομπή στο Αυτόφωρο μέλους του Κοινοβουλίου.

-Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.

Παράλληλα, η απόφαση του κ. Δένδια είναι η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει αισθητή μεν την παρουσία της, όπως συνέβη με την εγκατάσταση δύναμης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά να μη δοθεί η εικόνα αστυνομοκρατούμενων πόλεων.

Δεν θα ήταν δυνατόν άλλωστε να υπάρχει δύναμη σε κάθε πανηγύρι που γίνεται στη χώρα και για τον λόγο αυτόν δίδεται έμφαση στην πρόληψη επεισοδίων (όπως αυτά που συνέβησαν στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι) και κατόπιν στην καταστολή τους.

Σε ισχύ παραμένει η απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.για την παύση της διάθεσης των αστυνομικών που έχουν επιφορτισθεί με την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. Βέβαια εάν τυχόν κάποιος βουλευτής της ΧΑ πάθει κάτι, ο βασικός υπεύθυνος θα είναι ο Δένδιας μιας και οι επιθέσεις ακροαριστερών κατά της ΧΑ είναι αμέτρητες, όπως βομβιστικές επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις της αριστεράς κλπ... Και τότε θα δούμε ποια θα είναι η τύχη του Δένδια...

«Η απόφαση αποσκοπεί» σύμφωνα με την ανακοίνωση «στο να αποφεύγεται η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων». Ο υπ. Δημόσιας Τάξης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος στηρίζει απόλυτα αυτή την πολιτική και έχει τονίσει κατ' επανάληψη ότι «όλοι θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και κανείς δεν είναι υπεράνω αυτών». Μόνο ο Δένδιας μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων....

Ο Δένδιας επίσης είναι σε «ανοιχτή γραμμή» και με τον υπ. Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, ο οποίος προωθεί ρυθμίσεις για την αυστηροποίηση της ποινικής μεταχείρισης στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας, με τιμωρία η οποία θα υπερβαίνει τα 3 χρόνια και θα περιορίζει τη δυνατότητα αναστολής ή μετατροπή της!!!! Αντί δηλαδή να κάνουν όλα τα εγκλήματα των αλλοδαπών ιδιώνυμα, κάνουν ιδιώνυμο τον πολιτικό ακτιβισμό της ΧΑ!!!!!!

Σε αυτούς τους βασικούς άξονες θα στηριχθεί και το επόμενο διάστημα η κυβερνητική γραμμή, καθώς η άποψη που διατυπώθηκε για να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκει πολλούς συμμάχους στο εσωτερικό του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σχόλιο : Δηλαδή να το καταλάβουμε θα μας παρακολουθούν γιατί ανεβάζουμε τα δελτία τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος που κατέβηκε στις εκλογές με άδεια από τον Άρειο Πάγο, το ψήφισαν 500.000 έλληνες και σήμερα το υποστηρίζουν πάνω από 1.000.000 Έλληνες!

Θα μας παρακολουθούν γιατί θα αναρτήσουμε ενυπόγραφες απόψεις Ελλήνων που έχουν την δική τους άποψη και τέλος θα μας παρακολουθούν γιατί θα ανακοινώνουμε ότι π.χ αύριο το κοινοβουλευτικό κόμμα της Βουλής των Ελλήνων θα παραστεί στα εγκαίνια του νοσοκομείου των Γρεβενών !!!

Εάν αυτά δεν είναι ο υπέρτατος φασισμός και χούντα, τότε τι είναι;

Κύριε Δένδια ξανασκεφτείτε το, ξέρετε πόσο εύκολα είναι να σηκωθεί μια σελίδα σε server μιας άλλης χώρας με κατάληξη π.χ .com και να γράφει ο,τι θέλει χωρίς κανείς να μπορεί να την ακουμπήσει; Αντί να πιάσετε την ανώνυμη γιάφκα φονιάδων, τραμπούκων και τρομοκρατών που λειτουργεί μάλιστα παράνομα μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών, το Indymedia, απειλείτε ένα κοινοβουλευτικό νόμιμο κόμμα με μεγάλη αποδοχή από τον ελληνικό λαό; Έχετε χαζέψει και ξεφύγει εντελώς μιλάμε.

Κάντε τα πράξη όλα αυτά κύριε φασίστα χουντικέ Δένδια και τότε να δείτε που θα φτάσουν τα ποσοστά της ...Χρυσής Αυγής και που θα βρεθείτε εσείς μετά....!

Πάντως πολύ θα γούσταρα να με στείλει ο Δένδιας στα δικαστήρια επειδή γράφω στο ιστολόγιο μου, ως ελεύθερος πολίτης και ψηφοφόρος, την πολιτική μου γνώμη και άποψη. Το ξεφτίλισμα που θα έτρωγε, θα του έφερνε εγκεφαλικό μέσα σε ένα λεπτό το πολύ και θα γινόμουν και ήρωας....

Μακάρι να γίνω ο πρώτος blogger στο δυτικό κόσμο που θα με χώσει η χούντα του Δένδια στη φυλακή. Θα είναι παγκόσμιο γεγονός και θα γίνω και διάσημος!

Νομίζει ο ξεφτίλας αυτός που αφρίζει από τα ποσοστά της ΧΑ που πετσοκόβουν το κόμμα του και αυτή είναι η αποκλειστική και πραγματική αιτία της χουντοσυμπεριφοράς του, πως μας τρομάζουν τα σίδερα της φυλακής. Και ανάποδα να μας κρεμάσουν, τη γνώμη μας θα την λέμε μέχρι να πάθουν εγκεφαλικό που ειδικά στην ηλικία τους, θερίζει...

http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: