Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αφέθη ελεύθερος ο 27χρονος ιερόσυλος…


Όποιος «προοδευτικός» είναι «μάγκας», να «σατιρίσει» τον Μωάμεθ!
Έπιασαν τόπο τελικά –όπως γίνεται πάντα σ’ αυτή τη χώρα μετά το 1974- οι κραυγές των δήθεν προοδευτικών και ο 27χρονος δημιουργός της βλάσφημης ιστοσελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» Γιώργος Λοΐζος, από το Βόλο, αφέθηκε ελεύθερος και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Μάλιστα, στην απολογία του ο θρασύς και ιερόσυλος αυτός τύπος, που μέχρι χθες κομπορρημονούσε για τη «μαγκιά» του, δεν ανέλαβε τις ευθύνες του και ανέφερε πως τάχα δεν ήθελε να προσβάλλει τα θεία, αλλά μόνο να κάνει «σάτιρα». Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του συνηγόρου του, που είπε ότι ο πελάτης του «θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό».
Να τονίσουμε, πως όπως φαίνεται καθαρά κι από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ο 27χρονος δεν διακωμωδούσε μόνον τον γέροντα Παΐσιο, αλλά και την Παναγία και τον Χριστό. Παρότι αυτό είναι πασιφανές, το απέκρυψαν οι πάντες. Γιατί άραγε;

Και για να τελειώνουμε, όποιος είναι πολύ «μάγκας» και κάργα «άθεος» και «κομμουνιστής» και τα ρέστα και θέλει να κάνει και «σάτιρα» ας «σατιρίσει» αν του βαστάει τον Μωάμεθ! Και μετά ας σπεύσει να τον υπερασπιστεί η συριζο- κουκουεδο-πασοκο-δημαρική προοδευτικαρία! Εμπρός, λοιπόν, «προοδευτικοί», κάντε το να δούμε την τόλμη σας! Εδώ σε θέλω κάβουρα! Ιδού η Ρόδος, ιδού και οι… χατζάρες των «τρελών του Αλλάχ» που περιμένουνε τα τρυφερά λαιμουδάκια σας!
Αντίοχος
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: