Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μέσα σε νοσοκομείο «απήχθη» Αλβανός βαρυποινίτης από κακοποιούς συνεργάτες του!!




Στον έναν βαρυποινίτη-ισοβίτη δίνουν 5ήμερη άδεια από τις φυλακές και (φυσικά!) δεν επιστρέφει. Τον άλλον, τον πήραν οι δικοί του μέσα από τα χέρια των δεσμοφυλάκων! Μα που γίνονται αυτά τα εξόχως «προοδευτικά»; Στην Ελλάδα φυσικά, που έχει υπουργό της Δικαιοσύνης τον Ρουπακιώτη, που το μόνο του μέλημα είναι «η έξαρση της ρατσιστικής βίας»!


Χθες, λοιπόν, «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» που εκτίει ποινή 20ετούς κάθειρξης στις Φυλακές Ναυπλίου, για ληστείες και άλλα παρεμφερή κακουργήματα, «απήχθη» μέσα από τα χέρια τεσσάρων σωφρονιστικών υπαλλήλων που τον μετήγαγαν, από δύο βαριά οπλισμένους άνδρες (το πιθανότερο ομοεθνείς του…), που έριξαν και μερικούς πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό (πάλι καλά που δεν σκότωσαν τίποτα ανύποπτους κι ανυπεράσπιστους πολίτες…) στην αυλή του νοσοκομείου Ναυπλίου, όπου είχε μεταβεί για αλλαγή… επιδέσμου στα εξωτερικά ιατρεία!

Τι σημαίνει πρακτικά το παραπάνω περιστατικό; Αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τους ιθύνοντες του ψευδοκράτους-αθλίου προτεκτοράτου Ελλαδιστάν: ότι σ’ αυτή τη χώρα έχουν διαλυθεί τα πάντα, με συνέπεια την επικράτηση του νόμου της ζούγκλας, όπου ως γνωστόν επικρατεί ο ισχυρότερος (κι ο πιο καλά οπλισμένος)!

(ΥΓ) 1: Την εποχή της υπουργίας (στο Δικαιοσύνης) του Ν. Δένδια, οι βαρυποινίτες την κοπάναγαν με… ελικόπτερα (περίπτωση Παλαιοκώστα). Τώρα, επί Ρουπακιώτη, «απάγονται» από τους συνεργάτες τους! Αυτό θα πει… πρόοδος!

(ΥΓ) 2: Να παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης; Μα τι λέτε τώρα; Μεταπολιτευτική Ελλάδα και παραίτηση για λόγους ευθιξίας δεν πάνε μαζί!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: