Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΕ ΚΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ;;



''Την περασμένη εβδομάδα στο μαγαζί του κύριου Κανάκη στο Μόλο Χαλκιδικής πληρώσαμε το νερό το μικρό μπουκαλάκι 1 ευρώ! Αυτά για τον κύριο επικριτή των πάντων και αριστερών πεποιθήσεων...κρίμα γιατί συμφωνούσα με αρκετά από αυτά που έλεγε στην εκπομπή του!".

Αυτό μας κατήγγειλε φίλος αναγνώστης μέσω του makeleio.gr. Και βέβαια δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το τι ακριβώς συμβαίνει στα μαγαζιά των δήθεν αριστερών διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Στο παρελθόν μας είχαν καταγγείλει ότι σε μεγάλο κατάστημα επίπλων στα βόρεια προάστια, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής αριστεράς, απασχολούσε ανασφάλιστους αλλοδαπούς, Πακιστανούς και Αφγανούς. Δυστυχώς δεν κατορθώσαμε να πείσουμε κανέναν από τους αλλοδαπούς να καταγγείλει επώνυμα το θέμα, καταγράψαμε όμως κάποιες άλλες λεπτομέρειες που θα έχουν ενδιαφέρον όταν τις δείτε τον Σεπτέμβριο, καλώς εχόντων...

Αποδεικνύεται περίτρανα λοιπόν ότι οι πιο πολυδιαφημισμένοι ...αριστεροί πολίτες, "ψυχαγωγοί" της πλάκας που βάζουν μπόλικο κρέας στα σκέλια τους(όχι όλοι, υπάρχουν κι εξαιρέσεις), είναι τα μεγαλύτερα καθίκια της κοινωνίας. Όχι ότι δεν συμβαίνει και με δεξιούς Μαγγίνες. Άλλο όμως να αυτοδιαφημίζεσαι και να αυτοπροβάλλεσαι ως ουμανιστής και να είσαι στην ουσία...δουλέμπορος στο σπίτι σου, στο μαγαζί σου και στην επιχείρηση σου κι άλλο δεξιούρα, καπιταλιστής του αίσχους.

1 ευρώ λοιπόν το μικρό κύριε Κανάκη; Κρίμα. Απογοητεύσατε τα εκατομμύρια θαυμαστών σας.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: