Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ούτε στο Πακιστάν δεν τους θέλουν τους Πακιστανούς


Δεν πάμε καθόλου καλά... Το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν εγκαλεί την πρεσβεία στην Αθήνα για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών!!!

Αν διαμαρτύρονται για 100 και 200 επαναπατρισμούς πακιστανών που γίνονται για τα μάτια του κόσμου, τι θα έκαναν αν στέλναμε πίσω τους χιλιάδες που έχουν έρθει εδώ ακάλεστοι;;Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας Daily Times,το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών.

Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να απευθύνει προειδοποίηση προς την πακιστανική πρεσβεία της Αθήνας ώστε να λάβει μέτρα που θα αποτρέπουν τον μαζικό επαναπατρισμό των Πακιστανών λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πακιστανική πρεσβεία απέρριψε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι υπεύθυνες για τον μαζικό επαναπατρισμό των πακιστανών μεταναστών. Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Tzavent Aslam, ο οποίος μάλλον θεωρεί ότι βρίσκεται σε συνοικία του Ισλαμαμπάντ και εκτοξεύει απειλές για “ιερό πόλεμο” (jihad) κατά της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Tzavent Aslam είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Interpol, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη. Αυτόκλητοι υπερασπιστές του Aslam εμφανίστηκαν τότε η γνωστή για τη μεροληψία της ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία και διάφορες αριστερές οργανώσεις, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνου, εξού και οι ευχαριστίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά το λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές αφού ο Tzavent Aslam παραβίασε το Νόμο [Άρθρο 184 Π.Κ./Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών].

Δεν υπάρχουν σχόλια: