Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Εκ του ασφαλούς παραλήρημα του «τοξοβόλου του Συντάγματος»


Εκ του ασφαλούς παραλήρημα του «τοξοβόλου του Συντάγματος»
Γιατί οι «αρχές» δε δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του;

Απάντηση μέσω του Indymedia (ασφαλώς!) έστειλε στις «αρχές» ο καταζητούμενος για τη ληστεία μετά φόνου της Πάρου, αγνώστων στοιχείων μιας και οι «αρχές» δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα ούτε το όνομά του, ούτε και τη φωτογραφία του (!!!), στα πλαίσια της προστασίας του, γνωστός ως «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Στην προκλητική αυτή «απάντηση»- μανιφέστο, ο αναρχοκομμουνιστής «τοξοβόλος», εμποτισμένος με το γνωστό κι απ’ τα κανάλια «ήθος της αριστεράς», προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του αγρίως δολοφονηθέντος Δημήτρη Μίχα και εγκωμιάζει τη ληστεία μετά φόνου καθώς και την υπόλοιπη ληστοτρομοκρατική δράση των «Πυρήνων της Συνωμοσίας της Φωτιάς», εκ του ασφαλούς βεβαίως, καθώς αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του (κατάλληλα δασκαλεμένος από τους γνωστούς συνηγόρους των τρομοκρατών). Ιδού το (εκ του ασφαλούς) παραλήρημά του:

«Ξεκινάω να γράφω επ' αφορμής της πρόσφατης στοχοποίησης μου από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ως συνεργό σε δολοφονία ενός ρουφιάνου κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στην Πάρο. Δημιουργούν εντυπώσεις και πάλι διαστρεβλώνοντας μια πραγματικότητα μιλώντας για επίθεση σε ανυποψίαστο πολίτη και λοιπές μ…ς που σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η επαναλαμβανόμενη αναφορά στο επάγγελμα του δημιουργεί την εντύπωση ότι οι ληστές τον πυροβόλησαν επειδή ήταν ταξιτζής(!) και όχι επειδή παρεμπόδισε τη διαφυγή τους πράγμα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τους ληστές, ενώ μία αναφορά στην πολιτική ταυτότητα του -ήταν υποστηρικτής της χούντας- δεν έγινε ποτέ. Βέβαια αυτή είναι μια εικόνα που σχημάτισα πάλι απ' τους ίδιους τους δημοσιογράφους και δεν ήμουν εκεί να δω τί ακριβώς συνέβη οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Αυτό βέβαια δε θα με κάνει να μην αναγνωρίσω το ρόλο του ρουφιάνου σε αυτήν την περίπτωση. Πόσο μάλλον το γεγονός ότι με κατηγορούν γι αυτό. Έχουν φτάσει στο σημείο να δείχνουν φωτογραφία από τη ληστεία και να συγκεκριμενοποιούν ποιό πρόσωπο είμαι! Και καπάκια πετάνε τη φωτογραφία μου με το τόξο στο σύνταγμα. Έτσι χειραγωγούν την κοινή γνώμη, με τέτοια τεχνάσματα κατασκευάζουν και εδραιώνουν κάθε ψεύδος που ευνοεί την εξουσία για να πετύχουν την υποταγή του πληθυσμού. Τις κατασκευασμένες ειδήσεις βλέπει και πείθεται και ο κάθε επίδοξος ήρωας-ρουφιάνος όπως ο Δημήτρης Μίχας και θυσιάζεται για να υπηρετήσει την έννομη τάξη».

Παρακάτω, αναφέρεται και στην ένοπλη συμπλοκή της Πεύκης (για την οποία οι «αρχές» ακόμα να μας πουν ποιος ήταν ο στόχος…), εγκωμιάζοντας τους συμμετέχοντες, αλλά φρονίμως ποιών χωρίς να ξεκαθαρίζει αν συμμετείχε ή όχι σ’ αυτήν:

«Η επόμενη σημαντική στιγμή είναι η μάχη του αδερφού μας Θ. Μ. με τους μπάτσους στην Πεύκη. Δε θα δώσω περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή μου η μη στη μάχη αυτή. Σημασία έχει ότι η ακραία συντροφική και μαχητική στάση του Θεόφιλου, που πολέμησε μόνος του με ένα όπλο εναντίον δύο ένοπλων μπάτσων, είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ένας ακόμα άνθρωπος στον αγώνα εκτός των τειχών των φυλακών καθώς και κυρίως να μην αθροιστεί άλλη μία αναίμακτη σύλληψη στις νίκες της αστυνομίας εναντίον μας. Εύχομαι ακόμα να πονάνε τα σπασμένα κοκκαλάκια των υπερφιλόδοξων υπηρετών του καθεστώτος».

Εδώ βέβαια, γεννιέται το ερώτημα: πως μπορεί κάποιος καταζητούμενος να στέλνει ψευτο-επαναστατικά μανιφέστα στη γνωστή ιστοσελίδα-γραφείο τύπου των τρομοκρατών και οι «αρχές» να μην εντοπίζουν τα ίχνη του. Αλλά, εδώ δε δίνουν στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του, πως έχουμε την απαίτηση να τον πιάσουν κιόλας;
Αλήθεια πότε θα κλείσει ο Αντώνης Σαμαράς το Indymedia; Πότε θα «βγάλει τις κουκούλες» από τους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, όπως υποσχόταν προεκλογικά; Έπεα πτερόεντα (λόγια φτερωτά)…
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ek-tou-asfalous-paralhrhma-tou-tojobolou-tou-suntagmatos

Δεν υπάρχουν σχόλια: