Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ...!!!


Την αναβολή τυχόν αρνητικών αποφάσεων για την Ελλάδα μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου φέρεται να ζητά από Ευρωπαίους αξιωματούχους η κυβέρνηση Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent το οποίο επικαλείται βρετανικές κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λευκός Οίκος ανησυχεί ότι οι εξελίξεις στην ευρωζώνη θα επηρεάσουν σημαντικά το αποτέλεσμα της κάλπης στις ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν ότι αν οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης αποφασίσουν -μετά το κρίσιμο Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου- ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετά ώστε να επιτύχει τους στόχους για τη μείωση του ελλείμματος και δεν δώσουν τη δόση του δανείου, αυτό αυτομάτως θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ, λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι έχουν ζητήσει από τις χώρες της ευρωζώνης να μην πάρουν αρνητικές αποφάσεις για την Ελλάδα, πριν τις 6 Νοεμβρίου, καθώς φοβούνται ότι η κίνηση αυτή, ίσως πλήξει την προσπάθεια επανεκλογής του Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, οι ευρωπαίοι ηγέτες συμμερίζονται την άποψη των Αμερικανών, καθώς σε περίπτωση επικράτησης του Ρεπουμπλικάνου Μιτ Ρόμνει, εκτιμούν ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα ακολουθήσει μία πολιτική απομόνωσης.
http://www.stoxos.gr/2012/08/blog-post_1941.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: