Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Και διακινητής λαθραίων το τέρας της Πάρου


Και διακινητής λαθραίων το τέρας της Πάρου
Με τις πλάτες των αριστερών υπέρμαχων των « κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» ο βιαστής- το κτήνος της Πάρου παρέμεινε στην Ελλάδα, ενώ είχε διαταχθεί πριν δύο χρόνια η άμεση απέλαση του, αφού εισήλθε παράνομα μέσω των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Ενώ έπρεπε να απελαθεί, αντί αυτού, το ανθρωπόμορφο κτήνος κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο, σαν δήθεν θύμα πολέμου, όπως κάνουν τόσοι εισαγόμενοι εισβολείς, κοινώς Εθνοπροδότες, που εγκαταλείπουν την χώρα τους εν ώρα ανάγκης, αλλά εδώ χαίρουν πολιτικού ασύλου. Κατοχυρώνοντας την παραμονή του για έναν μήνα, φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του, παραμένοντας λαθραία στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, έδρασε και στον χώρο του παρεμπορίου, αφού ο ίδιος σε δημοσίευμα υποστήριξε αναίσχυντα ότι διακινούσε λαθραία κινέζικα προϊόντα. Επίσης, μέσω συνεντεύξεων στον πακιστανικό τύπο ενημέρωνε τους απανταχού λαθραίους τί πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν την απέλαση μέσω εξασφάλισης πολιτικού ασύλου.
Αυτοί είναι οι «ανυπεράσπιστοι μετανάστες», που υποστηρίζουν οι «αλληλέγγυοι». "Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι" που λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας, δηλαδή.
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-diakinhths-lathraiwn-to-teras-ths-parou

Δεν υπάρχουν σχόλια: