Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το ανερχόμενο Λαϊκό Κίνημα



Από την Κυψέλη και τον Αγ. Παντελεήμονα στο Κολωνάκι
Για τους 440.000 Έλληνες που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έχουν ειπωθεί πολλά και διάφορα: «Παραπλανημένοι», «φασίστες», «αμόρφωτοι», είναι λίγοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν τα μέσα ενημέρωσης για να αναλύσουν το «φαινόμενο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε καταρρίψει όλους τους μύθους, όπως π.χ. ότι η Χρυσή Αυγή θα κυριαρχούσε μόνο στα δημοτικά διαμερίσματα του κέντρου των Αθηνών. Πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το Κίνημά μας είχε τα ίδια περίπου ποσοστά σε όλη την επικράτεια, ακόμα και σε περιοχές που δεν αντιμετωπίζουν π.χ. πρόβλημα λαθρομετανάστευσης. Εκείνο που απέφυγαν οι περισσότεροι να σχολιάσουν, είναι τα υψηλά ποσοστά στις λαϊκές γειτονιές και η αντίθετη εικόνα σε περιοχές όπως ο Λυκαβηττός και το Κολωνάκι. Διαβάστε ένα σχετικό δημοσίευμα:
«Υψηλά καταγράφονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και σε ορισμένες ακόμα γειτονιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Ενδεικτικά, στο 632ο και το 633ο εκλογικό τμήμα, στην οδό Θήρας στην Κυψέλη αναδεικνύεται τρίτο κόμμα, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, με ποσοστά που κυμαίνονται από 10% έως 15%. Ελαφρώς διαφορετική είναι η εικόνα στα τμήματα της Φωκ. Νέγρη (στα τμήματα 639, 640). Εκεί, η κάλπη έβγαλε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά από 19% έως 21% και τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα με ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 15%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά 11 - 12%.
Αποκαλυπτικό της επιρροής που έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα η απήχηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις των αστυνομικών είναι ότι στον Αγ. Παντελεήμονα, το κόμμα έρχεται... τρίτο πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, με ποσοστά μεταξύ 12% και 14%. Μόνο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης (3ο και 4ο εκλογικό τμήμα), όπου εξάλλου βρίσκονται και τα γραφεία του κόμματος, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει πάλι στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστά 17,9% και 16,3% αντίστοιχα.

Αρκετά οικοδομικά τετράγωνα μακρύτερα πάντως, σε Λυκαβηττό και Κολωνάκι το κόμμα εξαφανίζεται από τον χάρτη των αποτελεσμάτων. Στο 45ο εκλογικό τμήμα στην οδό Σίνα, η σειρά προτίμησης είναι ΣΥΡΙΖΑ 21,3%, Νέα Δημοκρατία 11,6%, ΠΑΣΟΚ 10,03%. Στο 84ο τμήμα, τέλος, στην οδό Σκουφά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Ν.Δ. 23,6%, ΠΑΣΟΚ 17,2%, ΔΡΑΣΗ 13,7%»
Ίδια εικόνα περίπου είχαμε στις αγροτικές περιοχές της χώρας, ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλη την επικράτεια. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν, είναι ένα ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ το οποίο αγκάλιασαν οι λαϊκές μάζες και σε καμία περίπτωση η πλουτοκρατία. Αυτό για εμάς είναι τίτλος τιμής και βαριά Ευθύνη. Είναι χρέος μας να προχωρήσουμε στην ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των μαζών, γιατί αυτή είναι η Ύστατη Ελπίδα για την Εθνική Αναγέννηση. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! 
 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-to-anerchomeno-laiko-kinhma

Δεν υπάρχουν σχόλια: