Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Πανικόβλητοι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας από την άνοδο της Χρυσής Αυγής… ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ – ΔΕΝ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!
Έχουν πανικοβληθεί όλοι οι πολιτικάντηδες –κι όχι μόνο ο Καρατζαφέρης- από την πέραν πάσης προσδοκίας άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Στους… πανικόβλητους συμπεριλαμβάνεται και ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο σεσημασμένος φορομπήχτης Ε. Βενιζέλος.
Σε ομιλία του, λοιπόν, στο Μουσείο Μπενάκη, σε «πανεπιστημιακούς, ποιητές, συγγραφείς, εκδότες, εικαστικούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς», ο… Μπενίτο επισήμανε τον… κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας και επικέντρωσε τα (κούφια) βέλη του στην Χρυσή Αυγή:
«Στην κοινωνία, υπάρχει ορατός και απτός ο κίνδυνος του εκφασισμού. Διαρρυγνύεται ο κοινωνικός ιστός, διαταράσσονται οι παραδοσιακές αρχές και αξίες και δεν αντικαθίστανται, ακυρώνονται βασικές παραδοχές της δημοκρατίας και τις πολιτικής που υπήρχαν επί δυόμιση αιώνες. Δημιουργούνται συνθήκες μεσοπολέμου συνθήκες δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Κινδυνεύουμε να έχουμε στο Κοινοβούλιο δυνάμεις εχθρικές προς τον κοινοβουλευτισμό. Οι έρευνες της κοινής γνώμης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου… Ο αγώνας κατά της ακροδεξιάς υπέρ του κράτους δικαίου και των ηθικών προταγμάτων δεν αφορά μόνο μια πολιτική οικογένεια. Δεν επιχαίρει το ΠαΣοΚ για όσα συμβαίνουν στο άκρο της δεξιάς παράταξης».
Αυτά τα παραπάνω ως απάντηση σε διάφορες… γαλιάντρες της αριστεράς (και της… προόδου), που διαδίδουν πως τάχα το σύστημα… φοβάται την άνοδο των κομμάτων της αριστεράς. Όμως, κόμματα «εχθρικά προς τον κοινοβουλευτισμό» -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Βενιζέλου, υπάρχουν στην ελληνική βουλή εδώ και 38 χρόνια –από το ’74 και μετά, χωρίς κανένας να εκφράσει την ανησυχία του γι’ αυτά. Μιλάμε για το ΚΚΕ, που έχει στο καταστατικό του την «δικτατορία του προλεταριάτου» και καλεί (υποκριτικά) σε «ανυπακοή» και για τον ΣΥΡΙΖΑ (εξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού), το οποίο επίσης έχει πρότυπό του τις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες του παραπετάσματος, την Κούβα, την Βόρειο Κορέα κ.τ.λ. Αλλά, ο… Μπενίτο σαφώς και δεν αναφέρεται σ’ αυτούς, αλλά στο «άκρο της δεξιάς παράταξης»
Ιδού, λοιπόν, ποιους φοβούνται οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας! Την Χρυσή Αυγή και μόνον αυτή!
http://xryshaygh.wordpress.com/2012/04/06/%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%b7%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια: