Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένο, για μία ακόμη φορά,κάτοικοι της περιοχής της Αμυγδαλέζαςι στη λεωφόρο Θρακομακεδόνων, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τη δημιουργία του κέντρου, παρά και τη διαβεβαίωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι παράλληλα με τη διαμόρφωση του χώρου θα υπάρξει ενίσχυση της αστυνόμευσης σε όλο τον Δήμο.
Μετά από έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι ζητά συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου και τους πολιτικούς αρχηγούς για να θέσουν τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.
Την Τετάρτη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πήγαν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκφράζοντας τον φόβο για την υποβάθμιση της περιοχής γύρω από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.
Από ό,τι φαίνεται εν μέσω πασχαλινών διακοπών θα έχουμε ένα συνεχές μπρα-ντε-φερ μεταξύ κατοίκων, που βλέπουν την ζωή τους να υποβαθμίζεται και Χρυσοχοίδη, ο οποίος βιάζεται πριν τις εκλογές να προχωρήσει ένα τουλάχιστον κέντρο, προκειμένου να έχει το προφίλ του ... υπουργού με πυγμή.
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/metanasteftiko/10774-2012-04-05-08-27-42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: