Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Συνεχίζεται η δίκη του αρχιμαστρωπού Νεοδημοκράτη Ηλία Μίχου!

 

Συνεχίζεται η δίκη του αρχιμαστρωπού Νεοδημοκράτη Ηλία Μίχου

Έχουν περάσει ήδη 15 μήνες από την σύλληψη του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μία δωδεκάχρονη μαθήτρια. Βεβαίως, κανείς δεν κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία… Στο επίσημο προφίλ του ο Μίχος είχε φωτογραφίες με τον Πατούλη, τον Θάνο Πλεύρη και τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν τόσο σοβαρό το θέμα, που αναγκάστηκε ο κυβερνητικός τότε εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι πράγματι ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ανεστάλη η ιδιότητά του. Εάν ήταν βέβαια εθνικιστής τα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων θα οργίαζαν. 

Έχουμε όμως σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση οι οποίες δεν αποκλείεται να κοστίσουν ακριβά στην Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο το γεγονός ότι η δίκη γίνεται δήθεν για την προστασία της μαθήτριας κεκλεισμένων των θυρών. Στην δίκη κατέθεσε η δικαστική ψυχολόγος κ. Αντωνοπούλου, η οποία κατήγγειλε την χειραγώγηση της δωδεκάχρονης από ψυχολόγους της αστυνομίας με σκοπό την συγκάλυψη επωνύμων με πολιτική διασύνδεση! “Υπάρχει συγκάλυψη επωνύμων βιαστών που υπάρχουν στην λίστα του μαστρωπού Ηλία Μίχου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι όμως μόνον η ψυχολόγος κ. Αντωνοπούλου. Ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος του έχει αναφέρει δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και η δίκη… κεκλεισμένων των θυρών! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: