Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Δημοσκόπηση Δεκεμβρίου 2017: Τρίτος σε δημοφιλία ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος!

 

Δημοσκόπηση  Δεκεμβρίου 2017: Τρίτος σε δημοφιλία ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος!

“Φθαρμένο” πολιτικό προϊόν ο Μιχαλολιάκος έλεγαν οι “εθνικοπατριώτες” και οι δοσίλογοί τους, δοσίλογοι και της Νέας Δημοκρατίας μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που θέλανε να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη και ροκάνιζαν την ψυχή του Κινήματος με γκρίνια, φήμες και ύπουλο πόλεμο ενάντια στον ιδρυτή και ηγέτη του, τον συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Και συνεχίζουν και σήμερα την ίδια τακτική. Γιατί αλήθεια από κεκτημένη ταχύτητα ή μήπως γιατί βλέπουν ότι οι γνήσιοι χρυσαυγίτες δεν τους ακολούθησαν στα δολερά σχέδιά τους; 

“Φαρμένο” προϊον… και όμως τέλη του ’17 αρχάς του ’18 ο Μιχαλολιάκος ήταν τρίτος σε δημοφιλία πολιτικός αρχηγός και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα και αυτό ίσχυε μέχρι τους πρώτους μήνες του 2019 όταν ένα ολόκληρο Σύστημα εστράφει εναντίον του Μιχαλολιάκου και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την βοήθεια και “χρυσαυγιτών”.

Τα γραπτά όμως μένουν και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το παρακάτω:  

“Η δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH στην Πελοπόννησο,  ακτινογραφεί τις πολιτικές επιθυμίες των Πελοποννησίων καθώς και τις απόψεις τους για σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Η δημοσκόπηση διεξήχθη τηλεφωνικά την περίοδο 13 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου και τα ευρήματά της είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Από αυτήν προκύπτει σαφής κόπωση από την παρουσία και λειτουργία των βουλευτών, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε πολύ χαμηλά ποσοστά, ενώ η Χρυσή Αυγή κρατά την τρίτη θέση.

Στην ίδια δημοσκόπηση, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, έρχεται τρίτος σε δημοφιλία.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: