Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Τηλεθέαση 3,7% !

 

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Τηλεθέαση 3,7%!

Πως γίνεται να παίρνεις 41% στις εκλογές όταν σε βρίζει όλος ο κόσμος αυτό μπορεί να ερμηνευτεί μόνον από την απέχθεια για τον αντίπαλό σου, την καπιταλιστική αριστερά του Τσε Γκεβάρα Τσίπρα και βεβαίως την αδιαφορία του κόσμου που φάνηκε με την αποχή. Έτσι στην ουσία δεν παίρνεις 41%, αλλά σχεδόν 20% το πολύ και αυτό από αδιαφορία. Καθόλου παράξενο λοιπόν ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μωϋσής και μεσσίας της Ν.Δ. έπιασε θεαματικότητα 3,7%, μικρότερη και από αυτήν που έπιανε κάποτε ο Μπόλεκ και Λόλεκ τα Πολωνικά κόμικς στην κρατική τηλεόραση! Έγραψε για αυτό σχετικά δημοσιογράφος, όχι αριστερός, αλλά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας: 

Μανώλης Κοττάκης: “Δεν συγκίνησε το φιλοθεάμον κοινό η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μολονότι διαφημιζόταν επί τρεις ολόκληρες μέρες εντατικά. Ακριβέστερα; Πάτωσε. Η μεγάλη μεταρρύθμιση που φαντασιώνεται δεν συγκινεί.

Ούτε το κόμπλεξ του να συναγωνιστεί την Κεντροαριστερά σε παρά φύσιν δικαιωματισμό στην τροποποίηση του οικογενειακού δικαίου! Μόλις 3,7% των τηλεθεατών που είχαν ανοιχτούς δέκτες την είδαν. Δεν ευθύνεται ωστόσο η ΕΡΤ γι’ αυτό. Απλώς ο κόσμος δεν ήθελε να ακούσει κάτι τόσο αποκρουστικό, και μάλιστα χωρίς αντίλογο, για το οποίο ήταν ήδη ενήμερος: τον ηγέτη της συντηρητικής παράταξης στην Ελλάδα να εξαγγέλλει τη δημιουργία οικογενειών χωρίς πατέρα ή χωρίς μητέρα!”.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: