Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Μία αθώωση και όταν ο Βούτσης τιμώρησε τον Μιχαλολιάκο

 

Μία αθώωση και όταν ο Βούτσης τιμώρησε τον Μιχαλολιάκο

Η πρόσφατη αθώωση από το δικαστήριο και τα περί αυτήν δημοσιεύματα ως συνήθως λένε την μισή αλήθεια γιατί έτσι τους βολεύει. Για την ιστορία, λοιπόν, μέσα στην βουλή ο πρόεδρος τότε αυτής, Βούτσης εγκάλεσε τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί δεν διαχωρίζει την θέση του από όσα αναφέρθηκαν σχετικά με την στάση των μουσουλμάνων βουλευτών από δύο βουλευτές του. Ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στον Βούτση του είπε ότι θα πρέπει οι μουσουλμάνοι βουλευτές να δηλώσουν ότι δεν έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία, όπως συχνά πυκνά δηλώνουν, αλλά την Ελλάδα και ο Βούτσης ανταπάντησε ότι έχουν δικαίωμα να δηλώνουν ότι είναι πατρίδα τους η Τουρκία και τιμώρησε με την αφαίρεση του 50% του μισθού τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έτσι φτάσαμε στην δίκη μετά από μήνυση από μία ακόμη μήνυση του Δημητρά. 

Σχετικά με το θέμα δημοσιεύθηκε στον τύπο τα παρακάτω:

“Αθώοι κηρύχθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

«Οι Μιχαλολιάκος και Ηλιόπουλος δε συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιτροπή και προτείνω την απαλλαγή τους» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε: Δεν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση αλλά ακόμη κι αν είχε ειπωθεί δεν εμπίπτει στο ρατσιστικό λόγο. Δεν περιέχει φράσεις που παρακινούν σε βία. Την απαλλαγή και του Ηλία Κασιδιάρη».

Νωρίτερα, στο βήμα του μάρτυρα είχε ανέβει ο Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος έχει υποβάλλει και τη σχετική μήνυση. «Οι φράσεις που ειπώθηκαν για τους μειονοτικούς βουλευτές ήταν ρατσιστικές» ανέφερε ο μάρτυρας.”

Μία ακόμη αθώωση. Θα τολμήσουν, υπάρχουν δικαστές που θα τολμήσουν να αθωώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για την αλλοπρόσαλλη και φανταστική κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”; Στην τελευταία συνεδρίαση της δίκης παρουσιάστηκε Αιγύπτιος μάρτυρας, ο οποίος είχε καταθέσει σε άπταιστα ελληνικά γραπτώς στην αστυνομία χωρίς την παρουσία διερμηνέα και στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι δεν ήξερε ελληνικά!… Όλα αυτά τα είδαν οι απατεώνες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και δεν έγραψαν ούτε λέξη. Το όργιο της φαυλοκρατίας συνεχίζεται..  

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: