Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Αλήθεια, υπάρχουν διαφορές μεταξύ της μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Αλήθεια, υπάρχουν διαφορές μεταξύ της μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ;

«Επειδή πολλοί δήθεν ευαίσθητοι “δεξιοί” δεν βλέπουν διαφορές μεταξύ της μεταναστευτικής πολιτικής ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ας διαβάσουν την μεταναστευτική πολιτική του από το πρόγραμμα του, για να ξέρουν και το τι θα συμβεί στη χώρα μας αν στις 21 Μαΐου γίνει το λάθος!».

Αυτά έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης (κατά κόσμον Μπουμπούκος).

Ας του απαντήσει η πικρή αλήθεια των αριθμών, που προέρχονται από τις επίσημες αρμόδιες αρχές:

Όπως βλέπουμε, επί ΝΔ έγιναν λιγότερες απελάσεις (αφορούν μόνον Αλβανούς και Γεωργιανούς, καθώς μόνο με αυτές τις χώρες προέλευσης παρανόμων μεταναστών είναι σε ισχύ συμφωνίες επανεισδοχής…) ακόμα κι απ’ την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ!


Επίσης, επί ΝΔ τα σχεδόν τέσσερα τελευταία χρόνια (έως τις 28 Φεβρουαρίου, όπως επισημαίνεται στο γράφημα) δόθηκε άσυλο σε περίπου 84.000 παράνομους μετανάστες, ενώ στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ είχε δοθεί σε λιγότερους από τους μισούς. Ήτοι σε περίπου 38.000!

Να προσθέσουμε και την ταχύτητα μεταφοράς των παρανόμων μεταναστών στην ενδοχώρα, στην οποία η Νουδούλα «υπερέχει» σαφώς του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κρατούσε για χρόνια στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τώρα τα hotspots των νησιών είναι σχεδόν άδεια, ενώ η ενδοχώρα γεμάτη!

Άρα, στην πράξη αποδεικνύεται ότι η μεταναστευτική πολιτική της Νουδούλας είναι κατά πολύ χειρότερη ακόμα κι εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ!


A.B.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: