Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Bir Allah! Προεκλογική συγκέντρωση Μπαγκλαντεσιανών υπέρ της ΝΔ

 

Bir Allah! Προεκλογική συγκέντρωση Μπαγκλαντεσιανών υπέρ της ΝΔ

Όπως αναφέραμε και σε άλλο σχετικό δημοσίευμά μας, προ ημερών, η προσοχή των κατεστημένων κομμάτων δεν στρέφεται μόνον στο γενικό κοινό των ψηφοφόρων, αλλά και στα λεγόμενα «ειδικά κοινά». Ένα απ’ αυτά είναι και οι «ελληνοποιημένοι» ψηφοφόροι!

Θυμίζουμε, ότι προ μηνός, με ανακοίνωσή της, η Πακιστανική πρεσβεία στην Αθήνα προέτρεψε –εμμέσως πλην σαφώς- τους εκ του Πακιστάν «ελληνοποιηθέντες» να ψηφίσουν τον… βασιλιά (όπως τον αποκαλούσαν…) Κούλη:

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το πρώτο επίσημο τζαμί στην Ελλάδα για τους προσκυνητές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ενώ στους Πακιστανούς που εργάζονται νόμιμα από το Πακιστάν δόθηκαν βίζες. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του πρωθυπουργού, ο υπουργός Προσφύγων της Ελλάδας Νότης Ματαράκης επισκέφθηκε το Πακιστάν και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν. Η Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα ευγνωμονεί από καρδιάς την Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τώρα, σειρά είχε η άμεση επαφή με τους «ελληνοποιημένους» ψηφοφόρους απ’ το Μπαγκλαντές. Την «επαφή» ανέλαβαν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές στον Νότιο Τομέα των Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης, καθώς και το στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Γιώργος Δημόπουλος.

Οι δυο αυτοί παρευρέθηκαν και μίλησαν σε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της ΝΔ, που πραγματοποίησε στο εστιατόριο του ο Τζαχίρ Ντάκουα, σημαίνων πρόσωπο της Μπαγκλαντεσιανής Κοινότητας στην Ελλάδα και ιδιοκτήτης ΜΚΟ. 

Μάλιστα, εκτός από Μπαγκλαντεσιανούς, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι από τις κοινότητες των Νιγηριανών και των Πακιστανών.

Τα σχόλια δικά σας…

Α.Β.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: