Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το μόνο κόμμα που τίμησε μέσα στην Βουλή την 29η Μαΐου του 1453!

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το μόνο κόμμα που τίμησε μέσα στην Βουλή την 29η Μαΐου του 1453

Και αυτή την χρονιά χρυσαυγίτες κατέθεσαν στεφάνους τιμής στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου τόσο στην Αθήνα όσο και στον Μυστρά. 

Σήμερα στην Κωνσταντινούπολη όπου ακόμη και “ελληνικά” κανάλια την λένε Ιστανμπούλ, ο νεο-οθωμανός Ερντογάν θα κάνει μια μεγάλη φιέστα στην Αγιά Σοφιά για να εορτάσει την εκλογική του νίκη και την επέτειο της Πτώσεως της Κωνσταντινουπόλεως στα χέρια των Τούρκων! Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει καμία εκδήλωση από το κράτος και κανένας δεν θα θυμηθεί τους μεγάλους νεκρούς εκείνης της πικρής για το Έθνος μας ημέρας. 

Ας θυμηθούν όσοι ακόμα μας τιμούν και τους τιμούμε και όσοι μας πρόδωσαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μόνο κόμμα, το οποίο όσο ήταν στην βουλή κάθε 29η Μαΐου διοργάνωνε μία ειδική εκδήλωση στην αίθουσα της Γερουσίας για την ελληνική αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως. Μάλιστα, υπήρχε και συγκέντρωση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου κατά την οποία ο Γ.Γ. του Κινήματος συναγωνιστής Μιχαλολιάκος κατέθετε στέφανο για τους γενναίους του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. 


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: