Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Σταματήστε τα ψέματα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα

 

Σταματήστε τα ψέματα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα

Σε δημοσίευμά μας προ ημερών αναφέραμε την δήλωση του Ν. Αλιβιζάτου, ο οποίος έχει ψύχωση καθώς φαίνεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξορκίσει το παρελθόν ίσως κάποιων προσφιλών του, οι οποίοι υπηρέτησαν το φασιστικό καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά… Η δήλωση αυτή είχε ως εξής: 

“KAΘHMEΡINH – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΑΠΟΨΗ – Ν. Κ. Αλιβιζάτου: “Όσο παράδοξο και αν αυτό ηχεί, η Χρυσή Αυγή δεν έχει απαγορευθεί. Νομικά εξακολουθεί να υπάρχει.”

Και έτσι πράγματι είναι! Και για του λόγου το αληθές με αφορμή τις διαμαρτυρίες του μαρξιστικού υποκόσμου για την συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Μνημείο των Ιμίων, η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: 

“Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

  • «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο διαδίκτυο και αναφέρονται σε απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία δήθεν χορηγείται άδεια για πραγματοποίηση συνάθροισης από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
  • σύμφωνα με το Σύνταγμα οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις αποτελούν δικαίωμα και ως εκ τούτου δεν αδειοδοτούνται,
  • επικείμενη δημόσια συνάθροιση μπορεί να απαγορευθεί με αιτιολογημένη απόφαση, εάν πιθανολογείται η διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας και της πολιτειακής εξουσίας, ενώ
  • οι αποφάσεις που εκδίδονται από τις κατά τόπον αρμόδιες Διευθύνσεις Αστυνομίας, αφορούν στην επιβολή περιορισμών, εάν πιθανολογείται ότι η διεξαγωγή της θα διαταράξει δυσανάλογα την κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.

Στην προκειμένη περίπτωση εκδόθηκε απόφαση επιβολής περιορισμών και ως εκ τούτου οι σχετικές δηλώσεις περί αδειοδότησης σε καμία περίπτωση δεν ευσταθούν ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ας σκάσουν επιτέλους όλοι αυτοί οι ψεύτες, οι οποίοι προκειμένου να κλέψουν καμία ψήφο με ψέματα λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. Το μόνο που δυστυχώς ισχύει με έναν παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο της Ν.Δ. είναι ότι απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές ηγετικών στελεχών της. Είναι βέβαιο όμως ότι ο νόμος αυτός δεν θα σταθεί στον χρόνο και το Εθνικιστικό Κίνημα θα επιστρέψει περισσότερο δυνατό. 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: