Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αλήθεια, ποιος θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός… «Ρίσι Σουνάκ» της Ελλάδος;

 

Όπως είναι γνωστόν, ο Ρίσι Σουνάκ, με καταγωγή απ’ την Ινδία, έγινε πρωθυπουργός της άλλοτε Μεγάλης και νυν «πολυπολιτισμικής» Βρετανίας, κι έτσι είναι ο πρώτος μη γηγενής πρωθυπουργός ευρωπαϊκής χώρας.

Κι όπως συμβαίνει και με άλλα τινά, τώρα που έγινε η αρχή αναμένεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, προς δόξαν του… «πολυπολιτισμού»!

Αλήθεια, ποιος θα μπορούσε να είναι ο «Ρίσι Σουνάκ» της Ελλάδος;

Έχουμε μια ιδέα και θα τη… μοιραστούμε μαζί σας!

Υπάρχει ένα στέλεχος κατεστημένου κόμματος, που συγκεντρώνει κάποιες απ’ τις προϋποθέσεις. Πρόκειται για τον Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα, από το Μπουρούντι της Αφρικής. Ο εν λόγω, έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου και εντάχθηκε στην φοιτητιώσα νεολαία της ΝΔ (ΔΑΠ) και σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ. Επιπλέον, έχει διοριστεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υποδιοικητής Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο υπουργείο (Λαθρο)Μετανάστευσης.

Σημειωτέον, ότι ο Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα είναι πολύ συμπαθής στους «εθνικόφρονας», καθώς εξελέγη πρώτος ως σύνεδρος στη Β΄ Πειραιά, για το 12ο Συνέδριο της Νουδούλας. Στο οποίο μίλησε και καταχειροκροτήθηκε! Και υπήρξαν τότε «διαρροές» σε «πετσωμένα» ΜΜΕ, που ανέφεραν ότι «ενδέχεται να είναι ο πρώτος μαύρος βουλευτής στην Ελλάδα, καθώς η ΝΔ σκέφτεται να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά της».

Βρε, λέτε να…;

Α.Β. 

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: