Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Από τον Λιγνάδη στον Μόσχο… δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον στην ΝΔ

 

Αφού για καιρό είχε μείνει κενή η θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου λόγω των “καλλιτεχνών ανησυχιών” του Δημήτρη Λιγνάδη, είπαν εκεί στην κυβέρνηση, όπου τους ενδιαφέρει η πολιτιστική μας ζωή, να βάλουν κάποιον άλλον. Έβαλαν λοιπόν τον Γιάννη Μόσχο. Όταν κάποιος αναλαμβάνει μία νέα θέση είθισται να δίνει και συνέντευξη για τα σχέδια του. Έδωσε και ο Μόσχος στην “Καθημερινή”, αλλά μόνο για τα σχέδια του δεν μίλησε. Μίλησε και διαφήμισε την ομοφυλοφιλία του. 

Είπε ότι από την ηλικία των 4 ετών κατάλαβε ότι του αρέσουν τα αγόρια, ενώ στους πιο πολλούς, έτσι λέει η λογική, άρεσαν οι φρουτοόκρεμες. Ότι οι γονείς πάντα ξέρουν, ότι δεν δέχθηκε παρενόχληση στο σχολείο αλλά στην κατασκήνωση όπου μάλιστα έβαλε και τα κλάματα και στην συνέχεια έγινε πιο… αποκαλυπτικός λέγοντας ότι εάν κάποιος φίλος του τον πει “αδελφή” δεν θα τον πειράξει και δήλωσε ότι τώρα μπορεί να πει υπερήφανα “ναι είμαι πούστης” γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι κακές. 

Την συνέντευξη δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει στο twitter και ο επικεφαλής των οικονομικών συμβούλων του πρωθυπουργού Πατελης, ομοφυλόφιλος και αυτός.

Βλέπουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες και επιλογές της φιλελεύθερης ΝΔ, δεν το έχουν κρύψει άλλωστε. 

Τώρα το γιατί εμείς μέσα από την συνέντευξη έπρεπε να μάθουμε ποιες είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Μόσχου δεν το καταλαβαίνουμε ή μάλλον το καταλαβαίνουμε αλλά ας μας το εξηγήσει και η αγαπητή εφημερίδα. 

Πάντως οι λέξεις και οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Μόσχος, που εάν τις χρησιμοποιούσαν άλλοι θα βρισκόντουσαν στο Δικαστήριο, μπορεί να οδηγήσουν σε μία απενοχοποίηση της έκφρασης. 

Πως το λέγανε παλιά; να μπορείς να λες “τα σύκα- σύκα και την σκάφη- σκάφη.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: