Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Να δώσουν προτεραιότητα οι Βρυξέλες στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ ζητά άνθρωπος του Μητσοτάκη

 

«Θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον: Το δικαίωμα της Ελλάδας για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να το απεμπολήσω». Αυτά έλεγε ο… last years Μακεδονομάχος Μητσοτάκης στη βουλή, κατά την συζήτηση που είχε γίνει το 2019 για την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Βέβαια, ο… «σταθερός στο εθνικό καθήκον» ξέχασε το βέτο και τα συναφή απ’ την επομένη κιόλας των εκλογών, γενόμενος θερμός υποστηρικτής της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Τώρα μάλιστα, ο αρχιπροδόταρος βάζει τα τσιράκια του να ζητούν απ’ τις Βρυξέλες να δώσουν… προτεραιότητα στην ένταξη του σκοπιανού κρατιδίου!

Μιλώντας, λοιπόν, στο συνέδριο East Med & Southeast Europe, που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη (υπό την ιδιότητα του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας), Θάνος Ντόκος, είπε πως «η ΕΕ πρέπει να διασφαλίσει ότι θα βοηθήσουμε τα Δυτικά Βαλκάνια να ενταχθούν στην Ένωση», ζητώντας παράλληλα να δοθεί «μια μικρή προτεραιότητα σε αυτή την πορεία στη Βόρεια Μακεδονία».

Να χαίρεστε την πρωθυπουργάρα σας και τα τσιράκια του, παλιοξεφτίλες δήθεν «Μακεδονομάχοι» της Νουδού!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: