Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Πατριωτικός χώρος και εκλογές

 

Με αφορμή τις ερχόμενες εκλογές διαβάζει κανείς στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μία ανάλυση μετά την άλλη.

Όσοι ασχολούνται με τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, δηλαδή αυτοί που δεν βρίσκουν στέγη στο κόμμα του Κυριάκου και συγχρόνως σύμφωνα με τους ίδιους, για όλα φταίει ο Νίκος Μιχαλολιάκος,αυτοί, λοιπόν, έχουν γίνει οι καλυτεροι ειδικοί αναλυτές των δημοσκοπήσεων.

Αν ανατρέξουμε στα ίδια μέσα δύο μήνες πριν, ίσως και λιγότερο, θα δούμε όλους αυτούς τους υπερπατριώτες να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τη Χρυσή Αυγή και τον ιδρυτής της. Το οξύμωρο σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι έφτασαν να γραφουν: “Να δούμε τώρα πού θα κρυφτούν οι Χρυσαυγιτες, ο Μιχαλολιάκος θα συνεργαστεί με τον έναν ή με τον άλλο” και άλλα παρόμοια. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να αποφανθουν οτι το κόμμα με το οποίο και καλά θα κάνει συνεργασία η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα του Σαμαρά που μας έκλεισε φυλακή.

 Επιχειρώντας λοιπόν να τους προσγειώσουμε στην πραγματικότητα, αν και φαντάζει αδύνατο, τονίζουμε ότι ήρθε η ώρα να αναρρωτηθούν ποιοι μιλάνε με τον Σαμαρά και ίσως είναι οι ίδιοι που μίλαγαν μαζί του και με τους φίλους του εδώ και πολύ καιρό.

 Ποιοι κατηγορούν για συνεργασία τη Χρυσή Αυγή με “κόμματα” του Σαμαρά και τελικά το κάνουν οι ίδιοι;;

Τόσα χρόνια αλήθεια πού είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί και μάλιστα σχετικά με σημαντικά θέματα για την πατρίδα μας;;

Αυτά αρκούν για την ώρα….

Υγ. Σε ότι έχει να κάνει με την εξαφανισμενη Χρυσή Αυγή, ας ζητήσουν από τους ρουφιάνους φίλους τους στα διάφορα σαιτ να τους στείλουν τα δελτία τύπου με τις δράσεις μας – παρεμβάσεις.

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: