Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η χούντα Μητσοτάκη που έχει… «σφραγίσει τα σύνορα», νομιμοποιεί 15.000 λαθρομετανάστες απ’ το Μπαγκλαντές και φέρνει κι άλλους 4.000!

 



Το παραμύθι της χούντας Μητσοτάκη και των κλακαδόρων της είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο: «έχουμε σφραγίσει τα σύνορα και δεν μπαίνει κανείς».

Ωστόσο, ο καθ’ ύλη αρμόδιος Μηταράκης δεν κρύβει πως θέλει «ανοιχτά σύνορα» και μια «πιο ανοιχτή Ευρώπη», αρκεί το ρόλο του «λαθροδιακινητή» να τον έχει ο… ίδιος.

Στα πλαίσια αυτά και ως αποτέλεσμα της συμφωνίας που είχε κλείσει με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές τον Φεβρουάριο, φέρνει προς κύρωση στη βουλή (και μάλιστα καλοκαιριάτικα, για να μην το πάρουν χαμπάρι οι ψηφοφόροι του που νόμιζαν άλλα…) «μνημόνιο κατανόησης με το Μπανγκλαντές, για την μετανάστευση και την κινητικότητα».

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προβλέπει να δοθούν άδειες παραμονής και εργασίας σε τουλάχιστον 15.000 Μπαγκλαντεσιανούς που έχουν μπουκάρει παρανόμως στην Ελλάδα και παραμένουν εδώ, αλλά και σε επιπλέον 4.000 Μπαγκλαντεσιανούς που θα μπουν από το… παράθυρο στην Ελλάδα, με πενταετείς άδειες παραμονής και εργασίας! Κι όπως καταλαβαίνετε, οι πενταετείς αυτές άδειες παραμονής και εργασίας θα μετατραπούν σε… ισόβιες, με τη λογική του «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»!

Να σημειωθεί, ότι ανάλογο «μνημόνιο για τη μετανάστευση και την κινητικότητα» έχει υπογράψει ο Μηταράκης και με το Πακιστάν, οπότε μετά την «τακτοποίηση» των Μπαγκλαντεσιανών, θα ακολουθήσει και η «τακτοποίηση» των –πολύ περισσότερων!- Πακιστανών!

Αυτά για να μη σας κοροϊδεύουν οι επιτήδειοι πονηροί πολιτευτές και οι «ακροδεξιοί» κομματάρχες της Νουδού!

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: