Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κείμενο στον ΟΗΕ κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη - Καμία αντίδραση από το ανύπαρκτο ΥΠΕΞ

Κείμενο στον ΟΗΕ κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη - Καμία αντίδραση από το ανύπαρκτο ΥΠΕΞ
Συνεχίζει την ένοχη σιωπή του ανθελληνικού καθεστώτος επί μίας κατάπτυστης επιστολής που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ, όπου γίνεται 12 φορές (!) λόγος για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη μας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για επιστολή που απέστειλε προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ η επονομαζόμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» και εντός της οποίας γίνεται πολλάκις λόγος για «τουρκική μειονότητα», ενώ υπάρχουν και ομολογίες παρανομιών από πλευράς των πρακτόρων της Άγκυρας στο θέμα των παράνομων μουφτήδων.
Στο έγγραφο απάντησε τυπικά η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ, όμως το έγγραφο δεν έχει αποσυρθεί ως απαράδεκτο, αλλά αντιθέτως παραμένει μήνες τώρα στην σελίδα του ΟΗΕ.
Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι ψευδώς καταχωρημένο ως έγγραφο «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και λέμε ψευδώς γιατί η Συνθήκη της Λωζάννης ορίζει ότι δεν υπάρχουν τούρκοι στην Θράκη μας, πέρα από τους λιγοστούς υπαλλήλους που υπηρετούν στο τουρκικό προξενείο, οι οποίοι όμως δεν λογίζονται ούτε ως Έλληνες πολίτες και τα δικαιώματά τους τα εξασφαλίζει η τουρκία και οι νόμοι που διέπει τους διπλωμάτες.
Το ελληνικό κράτος θα πρέπει, στα πλαίσια της διαφύλαξης της ακεραιότητάς του, κατά πρώτον να τονίσει σε αυστηρό τόνο στους διάφορους «διεθνείς οργανισμούς» ότι δεν προτίθεται να παίξει με την ασφάλεια των Ελλήνων και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Έθνους και παράλληλα να μάθει τα ονόματα των «δικαιωματάκηδων» της παράνομης αυτής Ομοσπονδίας και να τους εντάξει στην λίστα των persona non grata, ώστε να μην μπορούν στο μέλλον να παίζουν βρώμικα παιχνίδια με την Πατρίδα μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: