Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το τελευταίο κρούσμα κατεβάσματος και καψίματος ελληνικής σημαίας στην Βόρειο Ήπειρο και το φαινόμενο επαναλήφθηκε – για πολλοστή φορά!
Έτσι, τη νύχτα της Παρασκευής Αλβανοί «Γκρίζοι Λύκοι», αφαίρεσαν ελληνικές Σημαίες από τις πλατείες των χωριών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας: Αλύκο, Λιβαδειά και Μουρσί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΕΜ –ΟΜΟΝΟΙΑ: «Αυτές οι σκοταδιστικές ενέργειες αν δε γίνονται με τη στήριξη, έχουν σίγουρα την απόλυτη ανοχή των αλβανικών αρχών. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος μάλιστα, στην προεκλογική τους εκστρατεία στα χωριά της ΕΕΜ, διαδίδουν ότι είναι δικές μας προβοκάτσιες, τη στιγμή που οι δράστες εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις σημαίες που αφαιρούν ως λάφυρα. Η βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου μπορεί να μας πονάει αλλά μας εμψυχώνει πιο πολύ. Τα αποθέματα είναι ανεξάντλητα και η σημαία μας θα κυματίζει πάντα εκεί που το επιτρέπει ο νόμος και οι καρδιές μας».
Και ποια είπαμε πως ήταν η αντίδραση της «ελληνικής» κυβέρνησης στην νέα πρόκληση των παρακρατικών κατσαπλιάδων; Η απόλυτη μούγκα!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: