Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Όταν ο Πασόκος Κεδίκογλου χειροδίκησε εναντίον του βουλευτή του ΚΚΕ, Κόρακα - Ο πρόεδρος είχε διακόψει την συνεδρίαση μόνο για 30 λεπτά!

Όταν ο Πασόκος Κεδίκογλου χειροδίκησε εναντίον του βουλευτή του ΚΚΕ, Κόρακα - Ο πρόεδρος είχε διακόψει την συνεδρίαση μόνο για 30 λεπτά!
Μια οφειλόμενη απάντηση στα παπαγαλάκια των καναλιών και του "συνταγματικού τόξου".
Εδώ και λίγη ώρα, μετά το στημένο επεισόδιο στην Βουλή και τις προκλήσεις Δένδια κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι πολιτικάντηδες του "συνταγματικού τόξου" και οι πληρωμένες γραφίδες μιλούν για "πρωτοφανές επεισόδιο" στην Βουλή και χειροδικίες.
Αρχικά, να επισημάνουμε πως καμία χειροδικία δεν υπήρξε παρά μόνο η άνευ προηγουμένου πρόκληση του Δένδια.
Αναφορικά με τα "πρωτοφανή γεγονότα" θα θυμίσουμε μια μεταμεσονύχτια συνεδρίαση της Βουλής το 1993, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου μίλησε υπέρ νομοθετικής ρύθμισης για την επαναφορά στο στρατό ορισμένων απόστρατων αξιωματικών. Λέγεται μάλιστα ότι προηγουμένως έπινε ουϊσκάκια στο καφενείο της Βουλής και είχε φουντώσει:
- «Πάλι δικούς σου πας να βολέψεις», τον ρωτά αστειευόμενος ο βουλευτής του ΚΚΕ, Στρατής Κόρακας.
- «Τι είπες ρε;»…
Ο Βασίλης Κεδίκογλου εγκατέλειψε το βήμα και όρμησε πάνω στον βουλευτή του ΚΚΕ, δίνοντάς του ηχηρά χαστούκια. Ήταν η πρώτη χειροδικία στην αίθουσα της Βουλής από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Αυτά για να μην ξεχνούν μερικοί πότε υπήρξαν χειροδικίες στην Βουλή που μάλιστα δεν τιμωρήθηκαν πότε!
Είχαν γίνει και αστείο της εποχής από τον Λ. Λαζόπουλο με την γνωστή φράση: "παίζουμε Κεδίκογλου;"
Σημειώνουμε ότι αποτέλεσμα του τότε επεισοδίου ήταν η διακοπή της συνεδρίασης για 30 λεπτά!
Ακολουθεί δημοσίευμα του Τύπου (Τα Νέα 25/11/1993) στο οποίο διαβάζουμε: “Προσωπικό. Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Λ. Βερυβάκης διέκοψε την συνεδρίαση για μισή ώρα χαρακτηρίζοντας «ως μη πολιτικό αλλά προσωπικό το επεισόδιο»”.
Το παραπάνω ρεπορτάζ αποδεικνύει την παράνομη απόφαση του Μνημονιακού τόξου για αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές.
Διαβάστε επίσης: Ένσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρυσής Αυγής κατά της παράνομης αποβολής από τις συνεδριάσεις των επιτροπών

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: