Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Συμμορία βιαστών ΝΔ: Προφυλακίστηκε μεγαλοστέλεχος της ψευτοδεξιάς για τον βιασμό της ανάπηρης ανιψιάς του!

Συμμορία βιαστών ΝΔ: Προφυλακίστηκε μεγαλοστέλεχος της ψευτοδεξιάς για τον βιασμό της ανάπηρης ανιψιάς του!
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας προκύπτουν από την υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο υψηλόβαθμο στέλεχός της.
Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 70χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τούδε ο γνωστός νεοδημοκράτης βίαζε την 34χρονη κόρη της αδελφής του, η οποία είναι άτομο με αναπηρία!
Ο 70χρονος Λουμάκος Παναγιώτης, δεν είναι απλώς ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, αλλά Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αχαρνών-Θρακομακεδόνων της ΝΔ.

Δεν είναι το πρώτο κρούσμα, καθώς δεν ξεχνάμε την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, επίσης κατηγορούμενου για παιδεραστία.
Το περιστατικό αυτό προστίθεται στη μακρά λίστα των εγκληματικών ενεργειών της συμμορίας της ΝΔ, μιας ΝΔ η οποία συμπράττει με τους κομμουνιστές σε κάθε παράνομη μεθόδευση κατά της Χρυσής Αυγής, με στόχο να φιμωθεί η μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα Μνημόνια και στον αφελληνισμό.

Κολλητός του Σαμαρά ο βιαστής Λουμάκος. Εδώ σε τρυφερά ενσταντανέ με την γυναίκα του Σαμαρά, Γεωργία!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: