Κυριακή 22 Μαΐου 2016

NEA τερατωδία της ΙSIS στη Ράκα! Εκτέλεσε και σταύρωσε 3 νέους σουνίτες για αποστασία! ( ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

t1
Eξτρεμιστές του Islamic State (ISIS) την Πέμπτη εκτέλεσαν 3 πολίτες στη Συρία στην ΒΑ επαρχία της Raqqa επιφορτισμένους με την κατηγορία της ‘αποστασίας’, μετέφεραν ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες.Σύμφωνα με άλλο μέσο ιρανικό τα θύματα ήταν 3 νεαροί σουνίτες και τα αιμόφυρτα σώματά τους σταυρώθηκαν για 1 ολόκληρη εβδομάδα σε δημόσιο χώρο για παραδειγματισμό φέροντας σε χαρτόνι την κατηγορία εκτέλεσης.
t2
Η ριζοσπαστική οργάνωση συνέλαβε 3 νέους άνδρες στην πόλη Tabqa στην περιοχή  Raqqa υπό το πλαίσιο ότι αυτοί συνεργάζονταν με αντίπαλες πλευρές.Το διακστήριο της  Sharia της ISIS διέταξαν την άμεση εκτέλεσή τους καταλογίζοντάς τους την κατηγορία της αποστασίας. “Οι 3 άνδρες εκτελέστηκαν βίαια σε δημόσια πλατεία στο κέντρο της Tabqa την Πέμπτη,” είπε στο ARA News ένας τοπικός ακτιβιστής των μίντια μιλώντας υπό την προυπόθεση της ανωνυμίας.
t3
Τα θύματα ταυτοποιήθηκαν ως οι Ahmed Ibrahim, Hussar al-Hamoud και Muhammad al-Daher, που έφεραν πορτοκαλί στολή όταν αυτοί εκτελέστηκαν με πυροβολισμούς στο κεφάλι από 3 μασκοφόρους τζιχαντιστές της ISIS.
Η ISIS διακίνησε ένα βίντεο της εκτέλεσης των 3 ανδρών στην Tabqa. Ένας αξιωματούχος της Sharia διάβασε μια δήλωση κατηγορώντας τα θύματα για αποστασία γιατί προσπάθησαν να επιτεθούν κατά της ISIS που αυτοανακήρυξε Χαλιφάτο.
t4t5t6t7t8
Η επαρχία της Raqqa θεωρείται ως de facto πρωτεύουσα για το Χαλιφάτο της ISIS που διευθύνεται από τον υποτιθέμενο χαλίφη τον Abu Bakr al-Baghdadi.
Ακριβώς πριν από 3 ημέρες οι τζιχαντιστές της ISIS εκτέλεσαν ένα νέο σύριο νεαρό άνδρα στην πόλη Manbij στην βόρεια επαρχία του Χαλεπίου επιφορτισμένο με την κατηγορία της επικοινωνίας με τις υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ Syrian Democratic Forces (SDF)–που είναι σε διαμάχη με την  ISIS στη Β Συρία.
Ο 23χρονος Faisal Abdulrahim al-Dahir, εκτελέστηκε με πυροβολισμό στο κεφάλι και το σώμα του σταυρώθηκε σε πλατεία στο κέντρο του Manbij. “Al-Dahir κατηγορήθηκε από την ISISγια συνεργασία με αντίπαλες πλευρές,” είπε τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Nasir Taljbini στο ARA News στο Manbij.
t9
“Ένας αξιωματούχος της ISIS του δικαστηρίου της Sharia ανακοίνωσε ότι ο al-Dahir διέρρευσε πληροφορίες ασφαλείας για τις στρατιωτικές κινήσεις της ISIS στην πόλη του Manbij,” είπε ένας αυτόπτης στο ARA News,μιλώντας υπό την προυπόθεση της ανωνυμίας.ARA News 20.5.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: