Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

lathro
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Αρνείται ο Ερντογάν να αναθεωρήσει, ύστερα από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  τον αντιτρομοκρατικό νόμο της χώρας του ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες αξιοποιείται για την στόχευση δημοσιογράφων και όσων ασκούν κριτική στο απολυταρχικό καθεστώς που έχει επιβάλλει. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στα δυο μέρη.
Και εδώ θα ρωτήσει κάποιος. Και εμάς τι μας ενδιαφέρει; Ο Τούρκος ως Τούρκος ανέκαθεν χρησιμοποιούσε, χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιεί βάρβαρες και απολίτιστες μεθόδους, απόλυτα συνυφασμένες με την κουλτούρα και τις πεποιθήσεις του.
Έλα όμως που όχι μόνο μας ενδιαφέρει, αλλά και μας καίει, διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Politico σε περίπτωση που υπάρξει ρήξη μεταξύ Ένωσης και Τουρκίας και η δεύτερη σταματήσει να τηρεί την -πλημμελώς μέχρι στιγμής τηρούμενη- συμφωνία περιορισμού των λαθρομεταναστευτικών ροών, η Ευρώπη προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα ελληνικά νησιά όχι μόνο ως κέντρα υποδοχής των χιλιάδων τριτοκοσμικών εισβολέων, αλλά και ως ημι-μόνιμα στρατόπεδα, όπως αυτά που βρίσκονται στα σύνορα Συρίας, Ιορδανίας και Λιβάνου.  
Συνειδητοποιείτε τώρα γιατί μας καίει και μας τσουρουφλίζει;;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και αρκετό καιρό έχει αποδείξει αναμφισβήτητα ότι δεν μας υπολογίζει διόλου, σαν Λαό, σαν κοινωνία, σαν Έθνος, σαν Φυλή, σαν πολιτισμό, αλλά απλά και μόνο σαν ένα χρεωστικό οικονομικό αριθμό. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της καθαρά εχθρικής και απειλητικής θεώρησης, δεν ενδιαφέρεται διόλου για τον φυλετικό, κοινωνικό και πολιτισμικό κίνδυνο, που εγείρεται από τις δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν καταλύσει στη Χώρα μας. Δεν ενδιαφέρεται για τους κινδύνους που απειλούν την καθημερινότητα των Πολιτών, ούτε για τον αφανισμό του Ελληνισμού. Τουναντίον, είναι κάτι που επιδιώκει επιζητώντας τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη των ανεπιθύμητων της Ευρώπης.  
Εμπρός λοιπόν στην δολιότητα και τον ανθελληνισμό των ευρωπαίων, καθώς και την ανικανότητα και εθνομηδενισμό μιας κυβέρνησης που καθορίζει τη δράση και τις πρακτικές της, βάσει των νοσηρών ιδεοληψιών της εγείρεται μια Ελλάδα οικονομικά εξαθλιωμένη, κοινωνικά, ηθικά και πολιτιστικά κατακερματισμένη που σέρνεται αλυσοδεμένη πίσω από το άρμα της Ευρώπης. Ένα άθλιο πολιτικό σύστημα, αστικής δημοκρατίας και πρωτότυπης αριστεράς, εναλλάσσεται στην εξουσία ερωτοτροπώντας ασύστολα με τους ευρωπαίους δυνάστες που απομυζούν  τον Λαό και υποδουλώνουν τον Τόπο.
Ποιο είναι λοιπόν το μέλλον της Χώρας μας, ποιο είναι το μέλλον του Λαού μας, ποιο είναι το μέλλον των παιδιών μας, τώρα που κάθε ελπίδα  έχει πλέον εξανεμιστεί;
Ως πότε μια άθλια συμμορία δοσίλογων, εθνομηδενιστών απάτριδων και αρνησίθρησκων θα κατευθύνει τις ζωές μας προς την απόλυτη καταστροφή και τον όλεθρο;
Ήρθε η στιγμή λοιπόν όλοι οι έντιμοι Έλληνες Πολίτες, όλοι αυτοί που πιστεύουν στις προαιώνιες αξίες της Φυλής και τιμούν την Ιστορική μας κληρονομιά, όλοι αυτοί που θεωρούν ότι η Υπερηφάνεια και η Ελευθερία δεν διαπραγματεύονται, ούτε κατακερματίζονται να υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στον μισερό εχθρό και να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών δημιουργώντας σεισμό. Σεισμό, που θα κάνει τους ετοιμόρροπους να καταρρεύσουν.
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: