Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ελ. Συναδινός: H E.E. εθελοτυφλεί στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης - Να καταργηθεί η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ ΒΙΝΤΕΟ


Στις 25 Νοεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος τοποθετήθηκε για την κατάσταση στη Μεσόγειο και την ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση της ΕΕ, τονίζοντας ότι η Συνθήκη Δουβλίνο II πρέπει να καταργηθεί. Επισήμανε ότι, αν η Ε.Ε. συνεχίσει να εθελοτυφλεί ως προς το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών θα οδηγήσει στην καταστροφή των χωρών της Ευρώπης.

Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε,
500 άνθρωποι από τους οποίους 25 παιδιά ξεκίνησαν απεργία πείνας χθες. Ζητούν από το Κράτος στέγη, τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εργασία. Προσπαθούν να μετακινηθούν σε γειτονικές χώρες αλλά μόλις τους συλλαμβάνουν στα σύνορα, τους επαναπροωθούν στην χώρα προέλευσης. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σε χώρες όπως η Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν. Το συγκεκριμένο γεγονός όμως συμβαίνει στη χώρα μου, την Ελλάδα. Οι 500 αυτοί άνθρωποι κατάγονται από τη Συρία, είναι ήδη συγκεντρωμένοι 6 ημέρες στην πλατεία συντάγματος στην Αθήνα και χθες ξεκίνησαν απεργία πείνας.
Έτσι έχετε καταντήσει την Ελλάδα όπως και άλλες χώρες στην Ευρώπη του Νότου. Όμοια με αυτές που κατηγορείτε ότι ευθύνονται για την εμφάνιση και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους. Και να είστε σίγουροι ότι, αν συνεχίσετε την ίδια πολιτική για την παράνομη μετανάστευση, η Ελλάδα δε θα αποτελεί το μόνο πρόβλημα. Έχετε αφήσει να τοποθετήσουν εκρηκτικά στις πόρτες και τα παράθυρά σας και σεις μέσα στο σπίτι μαλώνετε για το πώς θα μοιράσετε το δείπνο σας. Αυτό πετύχατε με τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Καταργήστε την.
Η ασφάλεια των συνόρων και η σταθερότητα στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να είναι το μεγαλύτερο μέλημα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει την οικονομική δύναμη. Ας τη χρησιμοποιήσει για να αντιμετωπίσει τους παράνομους μετανάστες. Ας αντιμετωπίσει τις Χώρες προέλευσης και όχι τις Χώρες εισόδου. Τα χρήματα δεν έχουν σύνορα, τα Κράτη όμως έχουν. Αν συνεχίσετε να δίνετε βαρύτητα στα χρήματα θα εξαφανίσετε τα Κράτη. Αυτό επιδιώκετε; "
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: