Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Λέσβο

Επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Λέσβο - Δεν λυγίζουμε στην τρομοκρατία της Χούντας Σαμαρά!
Μόνο ως ρομαντική αφέλεια μπορεί να χαρακτηριστεί η λανθασμένη εντύπωση κάποιων ότι ζούμε σε μία ευνομούμενη δημοκρατία, στην οποία το πολιτικό παίγνιο διεξάγεται με ισότητα. Θεωρητικώς, βάσει νόμου και λογικής, η Χρυσή Αυγή μπορεί να διαθέτει γραφεία σε όποια πόλη της επικράτειας θέλει.

Όταν, όμως, ένα ολόκληρο παραδικαστικό κύκλωμα προέρχεται από συγκεκριμένη νήσο, μόνο ως πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί ένα γραφείο πολιτικής δυνάμεως που πιστεύει και πρεσβεύει την κάθαρση του δημόσιου βίου, σε αυτό το νησί.

Για να το πούμε εντελώς απλοϊκά, την στιγμή που το «περιβάλλον Μπάμπη» προέρχεται από την Λέσβο και δρα παρανόμως εναντίον της Χρυσής Αυγής, τα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου μόνο ως πρόκληση προς το καθεστώς μπορούν να εκληφθούν.

Την «δουλειά» ανέλαβαν για άλλη μία φορά παρακρατικοί, οι οποίοι διέρρηξαν και προκάλεσαν εκτενείς υλικές ζημιές στο γραφείο, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα ότι «δεν χωρά γραφείο της Χρυσής Αυγής στο νησί του Μπάμπη».

Αυτό που δεν υπολόγισαν, ούτε έχουν υπολογίσει γενικότερα, είναι ότι τίποτε δεν λυγίζει την Χρυσή Αυγή!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Λέσβου:
Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, το μακρύ χέρι της συγκυβέρνησης επιτέθηκαν καταστρέφοντας ολοσχερώς τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Λέσβου. Στο νησί καταγωγής του Αθανασίου, της Κουτζαμάνη και του Βουρλιώτη, των ανθρώπων που κράτουν καταχρηστικά με εντολή Σαμαρά την κοινοβουλευτική μας ομάδα και τον Αρχηγό του τρίτου νόμιμα εκλεγμένου κόμματος απ τον Ελληνικό λαό η τρομοκρατία καλα κρατεί.
Μετά από τρεις επιθέσεις και μια δολοφονική απόπειρα κατά Συναγωνιστή δεν έχει γίνει ούτε μια προσαγωγή. Συνεχίζουμε ακλόνητοι και απτόητοι να στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα συμπολίτη μας, Ούτε οι σφαίρες, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: