Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στο Πέραμα ενάντια στην τρομοκρατία κράτους και παρακράτους - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι επιθέσεις των παρακρατικών δεν τρομάζουν τους Εθνικιστές.
Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και δεκάδες στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Περάματος όπου σήμερα τα ξημερώματα έγινε απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό. Η πυροδότηση του μηχανισμού απέτυχε και έτσι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές, ούτε τραυματισμοί στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή.

Παρά την τρομοκρατία που επιχειρούν κρατικοί και παρακρατικοί λακέδες, η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!
Στη συγκέντρωση υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές Πειραιά της Χρυσής Αυγής τους Συναγωνιστές Γιάννη Λαγό και Νίκο Κούζηλο οι οποίοι έστειλαν το αγωνιστικό τους μήνυμα μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ο Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης γραμματέας της Τ.Ο. Περάματος και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής είπε ότι οι Εθνικιστές δεν πτοούνται από τις επιθέσεις και τις μεθόδους των παρακρατικών, οι οποίοι σύντομα θα λογοδοτήσουν σε μία ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Παπαδημητρίου γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνας είπε ότι οι εθνικιστές δεν τρομοκρατούνται και χαμογελάνε μπροστά στις επιθέσεις του παρακράτους.

Ο Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής περιφερειακός σύμβουλος Ιόνιων Νήσων είπε ότι η Χρυσή Αυγή μάχεται εναντίον όλων και δεν λυγίζει από τις επιθέσεις του παρακράτους.

Ο Συναγωνιστής Σωτήρης Δεβελέκος, μέλος της κεντρικής επιτροπής, είπε ότι οι διώξεις του κράτους και οι επιθέσεις του παρακράτους δεν σταματούν την Χρυσή Αυγή.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν σταματάει και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη.

Εν συνεχεία άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Περάματος.

Φωτογραφίες από την πορεία







Ακολουθούν όλες οι ομιλίες
Περικλής Μουλιανάκης - Γραμματέας Τ.Ο. Περάματος
Μιχάλης Παπαδημητρίου - Γραμματέας Τ.Ο. Σαλαμίνας

Νίκος Λεμοντζής - Περιφερειακός σύμβουλος Ιόνιων Νήσων

Σωτήρης Δεβελέκος - μέλος κεντρικής επιτροπής

Ηλίας Παναγιώταρος - βουλευτής Β' Αθήνας

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: