Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων, ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών: Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε ευρωπαϊκό εθνικιστικό συνέδριο

Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων, ΝΑΙ στην Ευρώπη των Εθνών: Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε ευρωπαϊκό εθνικιστικό συνέδριο
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου διεξήχθη στο Παρίσι το Ευρωπαϊκό συνέδριο "Η αφύπνιση των εθνών". Οργανωτής ήταν η Γαλλική ιστορική φοιτητική Κίνηση Groupe union défense(GUD) και μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος  - Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

Σε μια αίθουσα στα προάστια της Γαλλικής πρωτεύουσας μαζεύτηκαν πάνω από 500 εθνικιστές από όλη την Ευρώπη για να παρακολουθήσουν το συνέδριο που έγινε προς τιμήν της Χρυσής Αυγής.

Πέραν των Εθνικιστικών Κινημάτων Ελλάδας και Κύπρου συμμετείχαν με ομιλητές το Βαλλονικό Κίνημα NATION, τα Ισπανικά Liga Joven και Mouvement Social Républicain, τα Γαλλικά κινήματα Mouvement d'Action Social και Synthèse Nationale και από η Ιταλική Casa Pound.

Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τους ομιλητές από Ελλάδα και Κύπρο να τους ενημερώνουν για τις διώξεις που βιώνει το Κίνημα μας αλλά και για την κατάσταση στην μνημονιακή Ελλάδα αλλά και για το πρόβλημα της Κύπρου και για το πως το αντιμετωπίζει η Κυπριακή κοινωνία σήμερα.

Η εκδήλωση έληξε με συγχαρητήρια από τους Ευρωπαίους συναγωνιστές για τον αγώνα μας αλλά και με αρκετές προσκλήσεις για παρόμοιες εκδηλώσεις αφού όπως μας είπαν η Τουρκική κατοχή στην Κύπρο και οι μαζικές πολιτικές διώξεις στην Ελλάδα είναι θέματα τα οποία αγνοούν πολλοί.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: