Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...!!!


Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των αρτοσκευασμάτων, Μανώλη Καραμολέγκου, η οποία έγινε χθες αργά τη νύχτα και σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα μαζί με έναν από τους απαγωγείς του στο Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας και ήδη από την Ασφάλεια λαμβάνονται καταθέσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες, ο απαχθείς κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες, που είχε τον ρόλο να τον επιτηρεί στο σημείο, όπου τον είχαν οδηγήσει μετά την απαγωγή, ότι η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι υπό παρακολούθηση. Γι αυτό, το καλύτερο που είχαν να κάνουν, ήταν να παραδοθούν. Έτσι ο δράστης - φρουρός του δέχθηκε να μεταβούν μαζί στο Τμήμα της Κερατέας, όπου αμφότεροι εξετάζονται. Ταυτόχρονα, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων απαγωγέων.

Κατά τα στοιχεία, οι δράστες είναι πιθανότατα συνολικά πέντε, αλλά δεν έχουν εμπλακεί όλοι στο επιχειρησιακό κομμάτι της απαγωγής.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς, περί τις 11 τη νύχτα, εγκλώβισαν με δύο αυτοκίνητα εκείνο του επιχειρηματία, στα σύνορα Γέρακα - Πέντελης, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στην Πεντέλη. Ακολούθως, με την απειλή όπλων τον επιβίβασαν σε ένα από τα οχήματα, που χρησιμοποίησαν, και τον μετέφεραν στο σημείο, όπου τον κρατούσαν όμηρο, στην περιοχή των Μεσογείων.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: