Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αποκαλυπτική ομολογία δουλέμπορου: Η Τουρκία μας στηρίζει!


Αποκαλυπτική ομολογία δουλέμπορου: Η Τουρκία μας στηρίζει!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην τουρκική εφημερίδα Zaman, ένας τούρκος δουλέμπορος, ο οποίος δραστηριοποιείται τουλάχιστον από το 2002 στην μεταφορά λαθρομεταναστών προς την πατρίδα μας. Έχουμε πολλάκις γράψει σχετικά με το σχέδιο Οζάλ, το οποίο λέει ότι οι τούρκοι διεξάγουν πόλεμο με την Ελλάδα δια μέσω της λαθρομετανάστευσης ισλαμιστικών στοιχείων. Ένα σχέδιο που όχι μόνο προχωρά κανονικά με την βοήθεια διεθνών «αντιρατσιστικών» οργανώσεων που καλύπτουν την απόβαση ισλαμιστικού στρατού στην πατρίδα μας, αλλά συνηγορεί και στην εξεύρεση «μειονοτήτων» κατ’ εντολή της Τουρκίας.

Ο τούρκος δουλέμπορος, λοιπόν, είπε στην τουρκική εφημερίδα ότι στην παράνομη δραστηριότητα τους είχαν όχι μόνο την ανοχή, αλλά και την στήριξη του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος της περιοχής, τους έλεγε «κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ θα σας στηρίζω», παίρνοντας φυσικά και ένα ποσοστό για τον εαυτό του.

Όλα αυτά άραγε θα τα συζητήσει ο Σαμαράς με τον Ερντογάν στην επικείμενη συνάντηση τους ή θα αρκεστεί να κάνει τεμενάδες και να προσφέρει αφειδώς γη και ύδωρ στους τούρκους; Φυσικά και όχι, όμως ενδιαμέσως η Ελλάδα συνεχίζει και πλημμυρίζεται από έναν στρατό αλλόφυλων και αλλόθρησκων λαθρομεταναστών που την κρίσιμη στιγμή θα λειτουργήσουν διαλυτικά και ενάντια στο Ελληνικό Έθνος, με το οποίο άλλωστε δεν τους δένει τίποτα.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: